tag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post4962388152435012422..comments2023-12-17T13:42:49.078+01:00Comments on Szépségtár: BEJGLI - lépésről, lépésre képekkelszepykehttp://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comBlogger73125tag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-56219067861369535992017-12-22T09:36:06.277+01:002017-12-22T09:36:06.277+01:00Ennek igazán örülök. :) Nagyon ügyes vagy, hogy se...Ennek igazán örülök. :) Nagyon ügyes vagy, hogy sehol nem repedt ki, de ha ki is reped, az csak azért van, mert ebben a bejgliben a szokásoshoz képest rengeteg a töltelék. :) szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-39899977318498140952017-12-22T08:44:09.510+01:002017-12-22T08:44:09.510+01:00Köszönöm a receptet, nagyszerűen sikerült életem e...Köszönöm a receptet, nagyszerűen sikerült életem első bejglije. Egy darab repedés nincs rajta. bathykahttps://www.blogger.com/profile/03593186366121681045noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-42789957043976879272017-01-23T19:35:37.458+01:002017-01-23T19:35:37.458+01:00Szerintem szuper lett ,és biztos finom,gartulálok ...Szerintem szuper lett ,és biztos finom,gartulálok hozzá ,és koszike a receptet is .<br />D. Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/02853468121230516889noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-64866006460311549122016-12-23T17:43:40.611+01:002016-12-23T17:43:40.611+01:00Melinda, nem, nincs elmérve. Ami a fotókon van, az...Melinda, nem, nincs elmérve. Ami a fotókon van, az ez az adag. A titok, hogy a tésztát, ahogy írtam is a szövegben és ahogy a fotókon is van, késpenge vastagra kell nyújtani, azaz hihetetlen vékonyra. Ezért kell sütőpapír között nyújtani. <br /><br />Ez az adag négy rúdhoz elég. Négy rúd tészta, négy rúd töltelék. Rengetegen megsütötték már és igen, rengeteg a töltelék benne, jóval több, mint mások bejglijénél, de mi így szeretjük. :) <br /><br />Egyébként, nem nagyon értem, hogy miből gondolod, hogy hülyeséget írok és évekig így szerepel az oldalon... leírom, hogy négy rúd, kiteszem a blogra, többen megsütik, közben meg el van mérve? Hát nincs... Próbáld meg úgy megcsinálni, ahogy leírtam, lépésről lépésre követve a receptet. <br />szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-18994074949510120252016-12-23T16:47:31.110+01:002016-12-23T16:47:31.110+01:00Szerintem ez el van számítva a töltelék az tuti du...Szerintem ez el van számítva a töltelék az tuti dupla adaghoz van. Én így oldottam meg.1100gr egy adag tészta. Mindent mérlegen mértem. A képen ami van, az tuti két 28dgk-os kinyújtva. Amúgy isteni finom. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10745934628955501967noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-17600110988472462892016-12-21T14:23:40.472+01:002016-12-21T14:23:40.472+01:00Andi... :))) Két rúdnyi elfogyott azonnal, de még ...Andi... :))) Két rúdnyi elfogyott azonnal, de még tesztelni kell... aha... :) <br />Én a hétvégén sütöttem meg 6 rúddal, de már csak három van. :/ Holnap megyek is mákot venni, mert valahogy most az fogy jobban. Azért majd számolj be róla, hogy még hányszor sütötted meg, mire lefutott a tesztelés. :)) <br />szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-65503568017701529392016-12-21T10:45:15.711+01:002016-12-21T10:45:15.711+01:005 éves kiscsibém segítségével megsütöttük. Két rúd...5 éves kiscsibém segítségével megsütöttük. Két rúdnyi elfogyott azonnal, de az igazán pontos véleményhez még tesztelni kell. :-)<br /><br />Igyekszem!! <br /><br />Köszönet a remek receptért!!Skandikahttps://www.blogger.com/profile/09260857490629281646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-2562726431914377892015-12-30T22:25:42.273+01:002015-12-30T22:25:42.273+01:00Rétes. :))) Ez jó. :) Rétes. :))) Ez jó. :) szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-56404287920273510002015-12-30T22:17:59.179+01:002015-12-30T22:17:59.179+01:00Sziasztok! Én is 3. éve sütöm, de csak most látom,...Sziasztok! Én is 3. éve sütöm, de csak most látom, hogy kommentelni lehet :) Hihetetlenül nem lehet elrontani, és tökéletesen sikerült eddig mindig, soha másmilyen bejglit nem sütöttem. A lányom rétesnek hívja (most 4 éves) és igaza van, mert szinte csak kívül van tészta. Köszi a nagymamádnak is a receptet!MartaReveszhttps://www.blogger.com/profile/06235480576392522798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-44333784572243897992015-01-04T19:31:39.973+01:002015-01-04T19:31:39.973+01:00Kata, nagyon örülök, hogy ilyen nagy sikere van. :...Kata, nagyon örülök, hogy ilyen nagy sikere van. :) Köszönöm, hogy visszajeleztél róla. :) szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-48787630121691445472015-01-04T19:29:08.029+01:002015-01-04T19:29:08.029+01:00Nagyon szuper recept, már a 3. Éve ezt sütöm!
Nag...Nagyon szuper recept, már a 3. Éve ezt sütöm!<br /><br />Nagyon szépen köszönöm! Annyira bevált, hogy még a mai nap is sütöttem egy adagot, mert maradt még mákom dióm pont egy adag. A család kérte hogy még egyet süssek! :)Katahttps://www.blogger.com/profile/03020402555686067649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-51918489025603705002014-12-22T11:55:09.361+01:002014-12-22T11:55:09.361+01:00Szia, nem készítettem még pihentetés nélkül, de bi...Szia, nem készítettem még pihentetés nélkül, de biztos, hogy valamennyit pihennie kell a tésztának, hogy az élesztő dolgozni tudjon. Pár órára sem tudod kicsit pihentetni? Legalább addig, amíg a töltelékeket is elkészíted, kihűtöd? <br />szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-19345509562612989352014-12-22T11:53:07.974+01:002014-12-22T11:53:07.974+01:00szia.lenne egy kérdésem.gond ha nem teszem hütöbe ...szia.lenne egy kérdésem.gond ha nem teszem hütöbe hanem rögtön sütöm?Andihttps://www.blogger.com/profile/04896048100601208983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-50395789750190780132013-12-24T21:47:11.586+01:002013-12-24T21:47:11.586+01:00Kedves Pecás, köszönöm, hogy visszajelzett, nagyon...Kedves Pecás, köszönöm, hogy visszajelzett, nagyon örülök, hogy végre megtalálta az igazi receptet. :) Békés, boldog karácsonyt kívánok és sok-sok bejglit a következő évre is. :)szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-4847762647030266282013-12-24T20:20:41.277+01:002013-12-24T20:20:41.277+01:00Kedves Szepyke!
Először is engedje meg,hogy Áldott...Kedves Szepyke!<br />Először is engedje meg,hogy Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánjak Önnek és kedves családjának.<br />Eut a receptet már tavaly is kipróbáltam,nagyon finom lett. Most is újra nekifogtam, mire újra rátaláltam a receptre,már le mondtam róla,de jó hogy nem mondtam le róla. <br />Ez a harmadik recept amit egymás után megsütök .-Így ezzel,már mint az Ön receptjével aq 20-ik bejglim<br />sütöm. Az előző receptek meg sem közelítik az Önét.Most a dióst sütöttem elsőre, nem repedt ki,remélem a mákos is ugyan ilyen jó, finom és szép lesz. Csak meg köszönni tudom Önnek hogy közkincsé tette. GRATULÁLOK!!!<br />üDVÖZLETTEL Takács Jánospecáshttps://www.blogger.com/profile/05028010388359244646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-1497520936338854552013-12-23T08:56:58.020+01:002013-12-23T08:56:58.020+01:00Andio, az sütőpapír legyen jóval nagyobb és két cs...Andio, az sütőpapír legyen jóval nagyobb és két csücskében tegyél rá súlyt. Örülök, hogy tetszik a recept!:)<br />szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-58670844837807538132013-12-23T03:34:09.091+01:002013-12-23T03:34:09.091+01:00Én is rátaláltam a receptedre! Svédországból küldt...Én is rátaláltam a receptedre! Svédországból küldték át a linkedet.<br />Most lett kész és csodaszép lett. Már túl késő van és forró is, hogy felvágjam, de alig birom kivárni :)<br />A sütőpapiros nyújtás remek ötlet, máskor is alkalmazom? Csak mindig elcsúszkált. Ezt hogyan oldod meg?Andiohttps://www.blogger.com/profile/00844734022252044421noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-35498971074643966072013-12-21T16:24:27.980+01:002013-12-21T16:24:27.980+01:00Igen, ez az egyik nagy előnye... :)Igen, ez az egyik nagy előnye... :)szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-70657879711179605902013-12-21T16:22:40.208+01:002013-12-21T16:22:40.208+01:00Már sül:)nagyon kíváncsi vagyok:)tényleg egyszerű,...Már sül:)nagyon kíváncsi vagyok:)tényleg egyszerű, szerencse, hogy szakaszosan kell készíteni, így 3 gyerek mellett is öröm sütni:)GabiAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16856707773289879884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-15810944536696284532013-12-01T17:49:17.321+01:002013-12-01T17:49:17.321+01:00Én 40dkg mákhoz vgy dióhoz 20 dkg cukrot teszek és...Én 40dkg mákhoz vgy dióhoz 20 dkg cukrot teszek és nem reped meg mert tudtommal a sok cukortol vagy a szorós tekeréstöl reped.<br />igen előzőnap tepsire rakni megkeni másnap mielőtt sütöm ujra kenem és gyönyörű a teteje. <br />Üdv: Teca<br />Lászlónéhttps://www.blogger.com/profile/14095595740802248352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-89078656334725779282013-11-21T23:39:22.941+01:002013-11-21T23:39:22.941+01:00Én ugyan így csinálom, csak mivel nekem keresztbe ...Én ugyan így csinálom, csak mivel nekem keresztbe vannak a beiglik a tepsiben, így 3 mákos és 3 diós rudam van. Kicsit így magasabbak lesznek ! Szeretettel Icu <br />Q10https://www.blogger.com/profile/03578640136595437898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-55595504617171259442013-11-21T10:23:37.136+01:002013-11-21T10:23:37.136+01:00Sziasztok! Jó pár éve csinálom hasonló módon,ami s...Sziasztok! Jó pár éve csinálom hasonló módon,ami szerintem egyszerűsíti hogy én betöltve hagyom egy éjszakát állni és Szenteste reggelén sütöm meg.Igazi ünnepi ajándék ♥Babihttps://www.blogger.com/profile/02966374476085451922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-77488221499761313732012-12-24T22:47:35.380+01:002012-12-24T22:47:35.380+01:00Hát, kedves kacesz... lehet, hogy te nem ettél még...Hát, kedves kacesz... lehet, hogy te nem ettél még bejglit, csak valami mást. Ez a BEJGLI. Ha betartottad a 30 percig sütést, akkor nem tudom, hogy miért repedt ki, de ha ki is repedt, attól még gondolom ehető. A gyanús volt a "csak zsír"-ral kapcsolatban, nem tudom, hogy mire gondolsz, de ha margarinhoz vagy szokva, akkor nem is értem, hogy miért próbáltad ki. Ez a bejgli, úgy, ahogy leírtam, tökéletes. Nem tudom, hogy mit rontottál el, mert ha mindent úgy csináltál, ahogy írtam, sikerülnie kellett volna, nem véletlenül van lépésről-lépésre fotózva. Hány rudat csináltál? Megszurkáltad sütés előtt? Az, hogy neked mi a geil, azt én nem tudhatom... :)szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-34514229576349424262012-12-24T22:30:58.771+01:002012-12-24T22:30:58.771+01:00Háááát?én most lettem vele kész.mindent ugy csinál...Háááát?én most lettem vele kész.mindent ugy csináltam ahogy irtad.ehetetlen.nem megrepedt,ez amennyi márvány vonalka van rajta ott szanaszét repedt.egy grimmancs az egész.zsiros törmelékes gelly,ezt nem lehet bejglinek nevezni.aki erre azt mondja, az még nem evett bejglit.gyanus volt a "csak zsir"de mondom kiprobálom.kár volt.kidobtam 1 kg diot,40 dkg mákot,stb.viszont maradt fél kg margarinom...ja, nem ma kezdtem.kaceszhttps://www.blogger.com/profile/04624498696490733990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-718252539492115032012-12-20T09:53:25.190+01:002012-12-20T09:53:25.190+01:00Szia Orsi, fém dobozban tárolhatod vagy csavard fó...Szia Orsi, fém dobozban tárolhatod vagy csavard fóliába és úgy tedd száraz, hűvös helyre. szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.com