tag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post8380374640670935424..comments2024-03-27T15:19:29.263+01:00Comments on Szépségtár: Gulyáslevesszepykehttp://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-18850333355324835712010-02-19T09:48:14.528+01:002010-02-19T09:48:14.528+01:00Judith, igen. Nagyon leveses vagyok mostanában!Judith, igen. Nagyon leveses vagyok mostanában!szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-23443814038844323652010-02-19T02:12:55.173+01:002010-02-19T02:12:55.173+01:00En is ugyanezt mondtam: ahogy oregszem, egyre tobb...En is ugyanezt mondtam: ahogy oregszem, egyre tobb kell a levesekbol.<br /><br />Jajjdefinom tud lenni!!!!Jadehttps://www.blogger.com/profile/09377205427455060932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-27492335669738737622010-02-18T22:32:28.155+01:002010-02-18T22:32:28.155+01:00Christaylor, igenis! Tálalva!:) Csípőset kérsz hoz...Christaylor, igenis! Tálalva!:) Csípőset kérsz hozzá?:)))<br /><br />Egycsipet, a zöld izéket nálunk így hívják: dzsungelt nem kérek bele!:))))<br /><br />Tünde köszönöm!:) Igen, sűrűnek, bár se rántás, se habarás nincs benne, csak megfelelő alapanyagok!:)<br /><br />Mandy, köszönöm, hétvégén tervezem feltenni!:)))<br /><br />Csibe, igenis, csípőset, kenyeret kérsz hozzá?:)<br /><br />Araniel, én anyukám is vízszerűre főzte, mondjuk, anyukám nem egy nagy szakácstehetség...:) Ha ma teleetted magad, holnapra elteszem, gyere érte!:))<br /><br />Lúdanyó, bevallom, eddig én sem. Kaptam egy 1957-es szakácskönyvet, abban láttam először, és most így csináltam, és hát, igen... Régen tudtak főzni, nagyon jó vele!<br /><br />Edó, lehet, hogy velem baj van, én nyáron is szeretem a levest. Jó, mondjuk ne füstöljön el a fejem tőle, de szeretem!:))<br /><br />Liza, köszönöm, kedves vagy!:)<br /><br />Madison, nah, most elgondolkodtam... Pedig én így szoktam. Zsír, hagyma, paprika, hús. Igen, tényleg azt "tanultam", hogy a paprikával vigyázni kell, bevallom, én ebből nem csinálok akkora mutatványt. Kicsit visszaveszem a lángot, a hagymára jön a paprika, azt elkeverem, és egy pár másodperc múlva jön rá a hús. Látod, hogy kifehéredik, és közben annyi vízet kienged, hogy a paprika már nem ég meg. Legalábbis nekem soha nem szokott, pedig rengeteg pörköltet csinálok... <br />A pörkölt-rántotthús-milánói közötti háromszögben élek...:))))))<br /><br />Az, hogy a hús után jön a paprikázás, már azért sem jó, mert a húsból rengeteg víz távozik, amiben a paprika csak fő, és nem engedi ki a színét. De most lehet, hogy ez így hülyeség??? Pfff, nem tudom.szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-79831232365646596222010-02-18T22:14:47.052+01:002010-02-18T22:14:47.052+01:00Szia
A pirospaprika után hogy lehet fehéredésig pi...Szia<br />A pirospaprika után hogy lehet fehéredésig pirítani? Nem keseredik meg közben a paprika?<br />Bocs nem kötöszködni akarok, de én fordítva tanultam, hogy a már megpárolt hagymára dobjuk a húskockákat, lehúzzuk a tűzről, és utána jön a paprikázás.Madisonhttps://www.blogger.com/profile/06636539517353091346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-6263671770654478862010-02-18T22:06:46.013+01:002010-02-18T22:06:46.013+01:00Nagyon gusztusos, és ahogy leírtad, hát szívesen e...Nagyon gusztusos, és ahogy leírtad, hát szívesen ennék belőle.<br />Tényleg így finom, ilyen sűrűen és kissé csípősen.:-)Lizahttps://www.blogger.com/profile/05183669268586470872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-18275580863132903712010-02-18T21:50:30.986+01:002010-02-18T21:50:30.986+01:00Fincsi!Nagyon tetszenek ezek a fotok.
Azert en nem...Fincsi!Nagyon tetszenek ezek a fotok.<br />Azert en nem bannam,ha ott tartanank hogy nem kell a leves,mert ahhoz tul meleg van....:PEdóhttps://www.blogger.com/profile/06619452475675493172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-60073477626857368412010-02-18T20:50:07.633+01:002010-02-18T20:50:07.633+01:00Nagyon guszta! Érdekes ez a reszelt krumpli az ele...Nagyon guszta! Érdekes ez a reszelt krumpli az elején, még sosem hallottam ilyet:)lúdanyóhttps://www.blogger.com/profile/17160324212847448302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-50921312759457695222010-02-18T20:49:33.946+01:002010-02-18T20:49:33.946+01:00Mindenki anyukája vízszerűre főzi? o___O
Az enyém ...Mindenki anyukája vízszerűre főzi? o___O<br />Az enyém is...bár én úgy is szeretem^^""<br />Amúgy nagyon guszta^_^ Kérnék is belőle, de ma teleettem magam(torkos csütörtök) és alig bírok kajára nézni^^Aranielhttp://araniel.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-46348622940485638382010-02-18T20:38:31.858+01:002010-02-18T20:38:31.858+01:00Tényleg nagyon guszta! Forrón kérném!Tényleg nagyon guszta! Forrón kérném!Csibehttps://www.blogger.com/profile/09731112192558683720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-90716994439945277392010-02-18T19:39:33.725+01:002010-02-18T19:39:33.725+01:00Jól néz ki :) Kíváncsi vagyok a harmadik dologra.Jól néz ki :) Kíváncsi vagyok a harmadik dologra.mandy tarragonhttps://www.blogger.com/profile/09704946724057702226noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-82479638915339244942010-02-18T19:18:21.581+01:002010-02-18T19:18:21.581+01:00Hú, mekkorát nyeltem....Igen pontosan így kell kin...Hú, mekkorát nyeltem....Igen pontosan így kell kinéznie és sűrűnek kell lennie...Nagyon guszta!Tündérhttps://www.blogger.com/profile/06656194674815215074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-53822946444450024312010-02-18T19:09:45.147+01:002010-02-18T19:09:45.147+01:00Szepy várom! :D Azt hiszem van is még egy szép ada...Szepy várom! :D Azt hiszem van is még egy szép adag lábszár itthon... ;)<br /><br />Anyumé ízre jó szokott lenni, de igen, a vízszerűség az áll, eléggé kapkod, sokszor "nem adja meg a módját" a főzésnek. :) Emellett zöld izémizék is szoktak úszni a levesben, ami a halálom. :Degycsipethttps://www.blogger.com/profile/14928212459979395939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-86481446523231693032010-02-18T18:55:11.367+01:002010-02-18T18:55:11.367+01:00úúúdeszeretemajósűrűgulyáslevest! forrón kérem, pu...úúúdeszeretemajósűrűgulyáslevest! forrón kérem, puha kenyérrel!christaylorhttps://www.blogger.com/profile/07676753949560126918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-22714182443295754942010-02-18T18:15:04.935+01:002010-02-18T18:15:04.935+01:00Nem akarom megbántani anyukád főztjét, de általába...Nem akarom megbántani anyukád főztjét, de általában ott rontják el, hogy vízszerű lesz, nem sűrű. Jó hozzávalókból kell csinálni, szerintem feltétlenül marhalábszárból, és jó sokáig főzni, hogy a hús kellően kiengedjen mindent magából, amitől ilyen sötét színű lesz a szaftja, majd a leve. És látszik rajta, hogy ez sűrű, nem átlátszó, pirosas vízleves. Lefényképezhetem, hogy milyen, ha belekanalazok, mert van még, hatalmas adagot kell csinálni belőle, aztán napokig enni, jó csípősen. Jah, és ha már elkezded, időben szedd minimum három felé, az egyikből legyen pörkölt, a másikból gulyásleves, a harmadikból meg majd mutatom, hogy mi...:)))) Imádni fogod!szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3868035685470266875.post-61701373332990926892010-02-18T17:47:03.644+01:002010-02-18T17:47:03.644+01:00Lehet, hogy megszeretem? Sokkal jobban néz ki, min...Lehet, hogy megszeretem? Sokkal jobban néz ki, mint anyámé... :Degycsipethttps://www.blogger.com/profile/14928212459979395939noreply@blogger.com