Hozzávalók:
- 40 dkg szeletelt sertéscomb
- 2-3 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- olaj (kb fél deci)
- 2 dl tejszín
- tészta (kb 40 dkg)
A húst megmosom, és a széleit 4-5 centinként bevágom, hogy sütéskor ne ugorjon össze. Sózom, borsozom, és megkenem az áttört fokhagymával. Egy erre alkalmas edénybe olajat töltök, melegítem, és ráteszem a húst. Mindkét oldalát pirosra sütöm. Ha átsütöttem mindkét oldalt, felöntöm kb két deci tejszínnel, mellé dobom a tésztát, fedővel lefedem és kb 15 perc alatt készre főzöm.
Tartalmas étel!
Egy előkészítéssel két ételt kapunk!
Ez tényleg egyszerű és finom. Sőt gyors is.
VálaszTörlésNagyon finom lehet!! Jó ötlet tésztával. Már megint éhesen ültem le a gép elé... Úgy kell nekem. :-))
VálaszTörlésTényleg az, és nem kell külön kifőzni a tésztát, megy a hús mellé és szépen összefőnek. :)
VálaszTörlésNagyon jól hangzik!
VálaszTörlésNagyon jól hangzik!
VálaszTörlésNekem is nagyon tetszik így. Milyen jó íze lehet a tésztának...
VálaszTörlésÉrdekes, de annyira nem veszi át a fokhagymát a tészta, viszont a tejszíntől kicsit nehéz kaja lesz!
VálaszTörlés