2010. február 13., szombat

Variációk pizzára



Recept ITT! Hóvégi maradékhasznosítási akció volt egy pár hete, csak most találtam meg a képeket...

Mit is találtam a hűtőben?

Az elsőn ezek voltak:

  • sonka
  • kecskesajt
  • fokhagymás tejföl
  • reszelt füstölt sajt




Ezen a pizzán a következők sültek:

  • csípős kolbász
  • sonka
  • füstölt sajt
  • paradicsomszósz chilivel keverve





Minden úgy zajlott, mint a múltkor, megint jól szétégettem a számat, mert nem bírtam kivárni, míg kihűlnek...



Maradékhasznosításra az egyik legjobb étel, szinte mindent "elnyel", amit a hűtőben találunk!

8 megjegyzés:

  1. Ezért van az, hogy minden nap frissen vásárolok valami maradékot amiből pizzát lehet sütni....

    VálaszTörlés
  2. Az a kecskesajtos, fokhagymás tejfölös kombó aj de bejön nekem! No, nem mintha a másikat utálnám, sőt. De kecskesajtot még sosem tettem pizzára, pedig nagy kedvencem. :)
    Tegnap mi is pizzáztunk, és mivel pár éve volt egy komoly hasnyálmirigy gyulladásom, így melegen kelt tésztát nem ehetek. Az adagomat ilyenkor kidobom a jéghideg erkélyre, 3 perc alatt meghűl. Úgy majszoltam, mint egy 5 éves. :D

    VálaszTörlés
  3. Látom, nem csak én kérek a kecskesajtosból:)))

    VálaszTörlés
  4. hű, de jó! milyen típusú kecskesajtod volt?

    VálaszTörlés
  5. Vittem belőle, köszi!...kis mohó Szepyke ;)

    VálaszTörlés
  6. Vörösbor, igen, van az, hogy kifejezetten pizzához vásárolok maradékot...:)

    Dög, én iiiiiiiiiiiiis!:)

    Raindrop, és egy kis juhtúró is jól jött volna rá, de minden sajnos nem volt itthon maradékban...:)

    Trinity, :)))

    Limara, hála Neked, mi egyre többször pizzázunk!:)

    Andrea, passz... Nem tudom már. Valamilyen kimért változat, mármint, amit kimérve lehet kapni, és egy-két evőkanálnyi maradt, azt belekevertem a tejfölbe...:)

    Csibe, hát ez van...:)

    VálaszTörlés