2011. november 3., csütörtök

Szolgálati közlemény - tortaforma - akár ajándékba is...


Nekem sokszor jelent gondot, hogy azokat a tortákat, amiket formában készítek, utána hogy tálaljam, mert a legtöbbjét nem lehet szépen kiszedni a formából, vagy a forma aljáról nem lehet leemelni a torta sérülése nélkül.
Ez a forma tökéletesnek tűnik, azaz ezt a problémát szerintem kiküszöbölhetjük vele, mert az (edzett)üveg alja lehetővé teszi, hogy azon tálaljuk, ne egy fémlapon. A szilikon perem és az üveg alj az ajánlat szerint -40-250 fokig használható, azaz süthetünk benne, de parfétorta is készíthető a segítségével, mert a mélyhűtést is jól bírja. 

Remek ajándéknak látszik, konyhatündéreket mindenképpen meg lehet vele lepni. Én biztos veszek magamnak, mert az ára is teljesen elfogadható. (1999,- Ft)

Az akció a Lidl áruházakban lesz elérhető november 6-tól. Nagyon kérem, hogy legalább egy darabot nekem is hagyjatok...:)) Köszönöm!

Jah, ez nem fizetett reklám, nem kapok a Lidl-től egy fillért sem érte, csak folytatom, amit eddig, amolyan "szolgálati közleményként" felhívom a jó cuccokra a figyelmet....


9 megjegyzés:

nagyi50 írta...

Köszike :)
Megszívlelendő ennek a vásárlása:)

Éva írta...

Köszi hogy felhívtad a figyelmemet rá! Jó ötlet!

Nóra írta...

Hálás köszönet érte! Én biztos veszek!

egycsipet írta...

wow, ez tényleg jó lehet. :)))

Nelli írta...

Nekem is tetszik!Köszönöm Szepyke, hogy szóltál!:-)

Bianka írta...

Nagyon jó :)

cerise írta...

Ez szuper ötlet, de lenne egy kérdésem. Itt a sütésnél nem lehet gond, hogy más hővezetésű anyagból készül a forma alja és az oldala? Nekem semmiből sincs szilikon formám (műanyagban valahogy nem szeretek melegíteni), így nincs tapasztalatom, hogy ezekhez hány fokra kell állítani a sütőt. Esetleg ért ehhez valaki?

szepyke írta...

Nagyon szívesen mindenkinek!:)

Cerise, a szilikonban ugyanúgy sütsz, mint bármiben... nem kell hozzá se több, se kevesebb hőfok.. mint, ahogy az üveg miatt sem kell... Legalábbis szeirntem

Vesta írta...

Szintén örülök, hogy felhívtad a figyelmet, így legalább azt is észrevettem, hogy angol hét van, és jól bevásároltam! Milliomos szeletből például, ó ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...