Nekem sokszor jelent gondot, hogy azokat a tortákat, amiket formában készítek, utána hogy tálaljam, mert a legtöbbjét nem lehet szépen kiszedni a formából, vagy a forma aljáról nem lehet leemelni a torta sérülése nélkül.
Ez a forma tökéletesnek tűnik, azaz ezt a problémát szerintem kiküszöbölhetjük vele, mert az (edzett)üveg alja lehetővé teszi, hogy azon tálaljuk, ne egy fémlapon. A szilikon perem és az üveg alj az ajánlat szerint -40-250 fokig használható, azaz süthetünk benne, de parfétorta is készíthető a segítségével, mert a mélyhűtést is jól bírja.
Remek ajándéknak látszik, konyhatündéreket mindenképpen meg lehet vele lepni. Én biztos veszek magamnak, mert az ára is teljesen elfogadható. (1999,- Ft)
Az akció a Lidl áruházakban lesz elérhető november 6-tól. Nagyon kérem, hogy legalább egy darabot nekem is hagyjatok...:)) Köszönöm!
Jah, ez nem fizetett reklám, nem kapok a Lidl-től egy fillért sem érte, csak folytatom, amit eddig, amolyan "szolgálati közleményként" felhívom a jó cuccokra a figyelmet....
9 megjegyzés:
Köszike :)
Megszívlelendő ennek a vásárlása:)
Köszi hogy felhívtad a figyelmemet rá! Jó ötlet!
Hálás köszönet érte! Én biztos veszek!
wow, ez tényleg jó lehet. :)))
Nekem is tetszik!Köszönöm Szepyke, hogy szóltál!:-)
Nagyon jó :)
Ez szuper ötlet, de lenne egy kérdésem. Itt a sütésnél nem lehet gond, hogy más hővezetésű anyagból készül a forma alja és az oldala? Nekem semmiből sincs szilikon formám (műanyagban valahogy nem szeretek melegíteni), így nincs tapasztalatom, hogy ezekhez hány fokra kell állítani a sütőt. Esetleg ért ehhez valaki?
Nagyon szívesen mindenkinek!:)
Cerise, a szilikonban ugyanúgy sütsz, mint bármiben... nem kell hozzá se több, se kevesebb hőfok.. mint, ahogy az üveg miatt sem kell... Legalábbis szeirntem
Szintén örülök, hogy felhívtad a figyelmet, így legalább azt is észrevettem, hogy angol hét van, és jól bevásároltam! Milliomos szeletből például, ó ye...
Megjegyzés küldése