2011. november 23., szerda

Ajándékötlet - süteményt sütő házi tündéreknek...


Na, akkor kezdjük a karácsonyra hangolódást.

Ma egy ajándékötletet hoztam.

Ha van a környezetünkben kezdő házi tündér, vagy olyan, aki nem rendelkezik még millió darab kiszúróval, annak remek ajándék lehet ez a könyv, mert a könyv mellé egy olyan kiszúrót is kapunk ajándékba, amivel egy mozdulattal, minimális anyagveszteséggel a kinyújtott tésztából 34 db süteményt szúrhatunk ki egyszerre.

Kinyújtjuk a tésztát, amihez recepteket a könyvben találunk (természetesen használhatjuk a saját kedvenc receptünket, esetleg az ajándékozott részére ki is nyomtathatjuk a saját kedvenceinket), majd a kiszúrót ráhelyezve, egy mozdulattal 34 különböző formájú süteményt kapunk.

Érdemes keresgélni, mert sok helyen lehet kapni a könyvet. 1999,- Ft a legmagasabb ár, de internetes rendeléskor akár már 1599,-Ft-ért is hozzájuthatunk.

Így keressük: 

Gisela Muhr: Aprósütemények könnyen és gyorsan 

Leírása: Az ünnepi készülődés hangulatához az ízletes sütemények is hozzátartoznak. Miközben boldogan várjuk a közelgő ünnepnapokat, a friss sütemények illata, a fahéj, a szegfűszeg és a többi hozzávaló aromája átjárja a házat. A sütemény akkor a legfinomabb, ha magunk készítjük, és ezzel a praktikus tésztaszaggató formával mindez nagyon egyszerű. A kinyújtott tésztából egyetlen mozdulattal, minimális tésztaveszteséggel 34 figurát formázhatunk.
A könyv harminc friss, különleges ötletet ad a formához, valamint tíz klasszikus receptet is tartalmaz, például a vaníliás kifliét vagy a mézes csókét, amelyek nem hiányozhatnak az ünnepi asztalról.




4 megjegyzés:

Éva írta...

Ez valóban nagyon praktikus ajándéknak tűnik !

marisz57 írta...

Ezzel megajándékozom magam már a héten. A karácsonyi aprósütiknél nagy hasznát veszem.

szepyke írta...

Éva, szerintem is az! :)

Marisz57, a polc.hu -n most nincs szállítási költség, és náluk is 1600 ft körül van!

Roza írta...

Szuper!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...