2010. október 2., szombat

Google...


Csak az elmúlt 1-2 órában jött ez a "pár" google keresés a blogra... Ezek szerint, már elindult, vagy már reklámozás alatt van Bódi Margó műsora a Tv paprikán?

A tulajdonomban van a szakácskönyve... egy pár hónappal ezelőtt írtam is róla egy bejegyzést... ITT




Pécs, Pecs arrived from google.hu on "Szépségtár: Mézes zserbó, Mézes krémes - egy tészta, két krém" by searching for bódi margó zserbó recepzje.


Baktalórántháza, Szabolcs-Szatmar-Bereg arrived from google.hu on "Szépségtár: Mézes zserbó, Mézes krémes - egy tészta, két krém" by searching for Bódi Margó zserbója.


Baktalórántháza, Szabolcs-Szatmar-Bereg arrived from google.hu on "Szépségtár: Bódi Margó és az Ő íz világa..." by searching for bódi margó receptjei.


Budapest arrived from google.hu on "Szépségtár: Bódi Margó és az Ő íz világa..." by searching for bodi margo recept könyve.





8 megjegyzés:

Anikó írta...

Egyetértek az értékeléseddel, nekem is meg van a könyve, szerintem is snassz és ez még enyhe kifejezés rá.Ez is csak egy újabb, könnyű pénzkereseti forrás volt.

szepyke írta...

Az. És most nézem a műsort is... Nem is ő főz, hanem a vele lévő rokon, akitől szinte mindig megkérdezni, hogy mi jön most, mennyit tegyek bele, stb...

Gesztenye receptjei írta...

Szepyke!
Én is belenéztem a műsorba és teljesen ki voltam akadva.
Rögtön az jutott eszembe, ami Neked, hogy nem is ő főzött.
Ilyen gagyi műsort még nem nagyon láttam a tv paprikán!

trinity írta...

Hát, ha eddig nem tudtuk volna, mostanra már világossá válhatna ezáltal, hogy a társadalom nagy része bizony vevő a gagyira:(

Dió Bisztró írta...

Igen, megy a műsor:))) Futva belenéztem, fánk odaégetve, minden arany, minden csillog, minden ami látszik SOKKK ezeken a képeken:))) A konyha, ahol főznek, a tér amiben főznek nekem bejön:))Nem vitatom,jól főzhet, náluk ez a hagyomány, vagy valami ilyesmi...

szepyke írta...

Gesztenye, én megnéztem megint, mert közben el kellett mennem otthonról, de a hétvégén vagy háromszor ismértelték... és még mindig ugyanaz a véleményem...:(

Trinity, nem is az, hogy gagyi, csak nem tudom...:(

Dió Bisztró, és a kinyújthatatlan rétes, aminek úgy indulnak neki, hogy nagyobbra lehet nyújtani, mint az asztal, aztán lesz belőle egy kis tepsi méret????

sioppeia írta...

Még mindig megigéznek pipacsaid! Nézz be hozzám kérlek, vár egy díj!

szepyke írta...

Sioppeia, megyek már!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...