2009. június 4., csütörtök

Ostyasütő a Lidl-ben, csak ma!!! Akciósan 3999,-ért!!!

Csak ma akciós az ostyasütő a Lidl-ben!!!!
3999-ért csak ma! Remélem, mire odaérek, még lesz...
Ezen bejegyzésemmel szeretném felhívni a lakóhelyemhez közel eső Lidl vásárlóit, hagyjanak nekem is! Különben mérges leszek!
Köszönöm!!!
szepy

9 megjegyzés:

Makka írta...

Odértél?:)

Gelvia írta...

Hagytak? :D :D :D

Wise Lady írta...

No?
Lássuk az ostyákat is :)))

szepyke írta...

Igen,igen,igen!!! Megvettem!
És már látom előre, hogy karácsonykor mindenki megeheti majd a tányérkáját, amiben a desszertet kapja!!!

A IX. kerületben ezek szerint nagyon rendes emberek élnek, mert hagytak nekem, rögtön kb 6-ot! De csak egyet vettem! Azon gondolkodtam, hogy veszek mégegyet és felajánlom, ha valaki kéri, lepostázom neki, mert ha nem jut hozzá, mert nincs náluk Lidl, attól még nehogy ostya nélkül maradjon! Hát, nehogy! De aztán nem vettem, mégegyet, mert nem mindenki olyan elmebeteg, mint én, hogy megveszek szinte minden baromságot... Tökéletes lennék fogyasztói társadalomnak, én egymagam... Vagy ha máshogy fogalmazok, a világ pénze nem lenne elég... :))) Köszönöm, hogy gondoltatok rám, biztos az kergette el a többieket. És ahogy időm engedi, sütöm az ostyákat, mert nagyon kiváncsi vagyok rá!!!

Wise Lady írta...

Naccerű! Ezek jó kis ketyerék ám, és általában sokáig bírják. Nekem a szendvicssütőm (kisfiam kérte) kb. 2 hét alatt megérte az árát. Gofrisütő dettó.

szepyke írta...

Én abból olyat vettem, amiben egyben van a kettő. Azzal én is nagyon elégedett vagyok. Egyébként, már meg is érkezett az első reklamáló telefonon, aki jól letolt, hogy neki nem vettem... Itt jegyzem meg, hogy napközben is olvasni kell a blogot, és nem este ébredni! :)))

duende írta...

Óóó, lemaradtam... de kár!

trinity írta...

Én ma vettem- és majd jól rádfogom Szepyke, hogy megfertőztél:))))

Duende!
Ha még van ,vegyek neked is???

szepyke írta...

Duende, szerintem lesz még, én tegnap este voltam, ég még volt vagy hat darab kb. Ha szeretnéd, megkérdezem őket telefonon, és ha kell, megyek és veszek. Eleve kettőt akartam venni, mert tudtam, hogy valakinekm még kell, de aztán elmaradt. Szóval szólj!

Trinity, nyugodtan! :))) Hétvégén szerintem eszünk sajtos ostyát,ostyatányérban fagyit, stb, stb. Szerintem nem is lesz kérdés, hogy ez kellett... :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...