2010. március 19., péntek

Újra : Kopár Csárda a Pilisben


Írtam már róla. ITT. És, hogy miért írok megint? Mert volt egy kb egy hónapos felújítás, miközben az étterem/csárda zárva tartott. A jó hír, hogy vége a felújításnak, megint nyitva vannak, és ami még jobb hír, hogy a konyháról kikerülő ételek minősége nem változott, sőt! Igazi, házi konyha, ennek minden szépségével. 
Tessék elmenni, tessék kipróbálni, mert megéri! Ez egy két személyes tál, ára, ha jól emlékszem 4000,- Ft körül van. Ebből az adagból hárman is bőven belakmározhatnak!


Ez itt olyan kis helyes szerintem...


A csárda elérhetősége: 10-es Főút 23-as km Telefonszám: 06-26-375-313

A csárdában nem lehet dohányozni hála az égnek...


9 megjegyzés:

Bianka írta...

Nagyon guszta, nyamm-nyamm

Unknown írta...

Fúha, nagyon jó ez a hely :) Voltunk már kétszer (a te ajánlásodra :O)és nagyon finom volt minden. Most is olyan guszta képet hoztál, hogy érdemes lesz újra beiktatni a programba ;)

Felhőlány írta...

Én is meg tudom erősíteni, hogy klassz hely, finom konyhával! :) Nekem mindig magyarázkodnom kell, hogy nem azért nem ettem meg, mert nem ízlett, hanem mert nem fért már belém... :))

Szamóca írta...

Jaj, a jó öreg Kopár Csárda!
Itt lakom tőle pár percre! Mi is nagyon szeretjük, sokszor voltunk már ott és nagyon szép helyen is van. Egy hibája van (bár az is csak engem zavar): vegánul nem igazán tudok ott mit enni. :-(

Moha írta...

Meggyőzőek a képek! És végre egy hely,ahol nincs bagófüst,már ezért érdemes odamenni:)

Bianka írta...

Van pár kérdés a blogomba, gyere kérlek :))))

Csibe írta...

Hjajjj nekem! ...esti időpont ide, vagy oda, bevállalnám :))

szepyke írta...

Bianka, tényleg az! Igazi házi konyha!:))

Juhász Andrea, tényleg azért voltál, mert írtam róla? Jaj, ez nagyon jó! És örülök, hogy tetszik!:))))

Felhőlány, igen, tényleg ilyen!:)

Szamóca, hát igen... ez tényleg így van. :(

Moha, és ahogy javul az idő le lehet ülni kint is, és az valami... hmmm... imádok kint enni a szabadban, mondjuk, én max a házunk elég vonulhatnék ki, akkor meg kicsit néznének hülyének...:)))

Bianka, megyek már!:)

Csibe, gyere, menjünk! :)))

Névtelen írta...

Sziaztok! Ma a Családommal jártunk itt ebben a SZUPER CSÁRDÀBAN. Eszméletlen finom ételeket ettünk! Legelső alkalommal a kis Fiam keresztelőjét tartottuk itt két éve, azután tavaly húsvétkor voltunk ott. Olyan jó volt, hogy elterveztük a Férjemmel, minden évben húsvétkor oda megyünk ebédelni. Nagyon jól főznek! Ajánlom mindenkiek, aki teheti mejen el oda. Szilvi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...