2012. május 14., hétfő

Mától milliomos leszek...:)




Bárki is lesz a blog 1.000.000. látogatója, régi vagy új olvasó, érezze jól magát és jöjjön máskor is. 

Köszönöm nektek ezt a szép kerek számot, igyekszem meghálálni a jövőben is!:)

szepy

10 megjegyzés:

Anikó írta...

Remélem én vagyok, mert szeretnék egy milliomodik látogató lenni itt nálad.
Gratulálok, de ez a szám nem véletlen, szeretünk jönni nézelődni, mert van mit, jó ötletek, receptek, a vidám pipacskáidat meg külön imádom, mindig felderítenek:-)))))))

Névtelen írta...

Jövök én, jövök hozzád, szinte minden nap, de kissé csalódottan nyugtázom, hogy nincs új recept, nincs szellemes bejegyzés, mint a régi szép időkben.
Mi van veled Szepi? Hiszen tombol a tavasz, te pedig hallgatsz...
Gyere vissza, hiányzol...!
Ranja

szepyke írta...

Anikó, drága vagy, mint mindig!:)Köszönöm!:) A pipacsok nevében külön köszönöm!:) A mostani dizájn Egycsipetnek köszönhető!:)


Ranja, jaj! Most nagyon elszégyelltem magam.:( Én is érzem, hogy hanyagolom a blogot, és én is érzem, hogy nincs ez így jól. Most, hogy rávilágítottál meg már egyenesen el is szégyelltem magam, mert nagyon igazad van. Nem ígérek semmit, mert nem tudom, hogy mit tudok betartani, mit nem, de igyekszem. És nagyon köszönöm, hogy leírtad, mert ugyanezt érzem én is és így megerősítettél benne, hogy valami nem ok... Jövök, jövök, megpróbálok visszarázódni. Hálás köszönetem a kommentedért!

Judit írta...

Ez fantasztikus! Gratulálok!!!!

Éva írta...

Gratulálok! Azért hogy milliomos leszel, szóba állsz még velünk?:-))

Zsóka írta...

Gratulálok, és szeretnék a 2 milliomodik lenni!

Sok sikert.

Gesztenye receptjei írta...

Szepyke!
Gratulálok, nagyon szép szám:-))

Névtelen írta...

De jó, hogy Te írtad le Szepy!
De érted ugye? Jövök és hát Hegyi Barbara fogad, meg a Tésztavarázs. Jó persze, kell az is, de kit érdekel? 20 másik helyen ugyanez jön velem szemben. Ide nem azért jövök, hanem azért, amit kitalálsz, megfőzöl, sütsz és elém tálalod...vagy mert meglátod, véleményezed, leírod, ecseteled olyan vehemenciával, hogy átjön a személyes energiád a blogon. Most nem jön át semmi...Mondhatnád, ne dumáljak bele, ez a Te blogod -ami igaz is -, de én meg az olvasód vagyok :)))
Méghogy abrakadabra, hahhh...ugyan már! Pár másodpercig bámuljuk egymást és már húzok is el innen..de azért mindennap újra benézek, hátha Szepyt felébresztette a királyfi varázsálmából...:)
Ranja

szepyke írta...

Judit, köszönöm!:)
Éva, semmi nem változott...:)))) naná, hogy!:)

Zsóka, nagyon köszönöm!:)

Gesztenye, nagyon szépen köszönöm!:)

szepyke írta...

Ranja, tényleg én is érzem, csak hát... szóval, az idő, meg még annyi mindent tudnék mondani, hogy miért nem jutok annyit ide, mint amennyit régen. Néha meg még az is, hogy megrémülök tőle, hogy milyen súlya tud annak lenni, amit leírok... De, most, hogy "megráztál", megpróbálom feléleszteni magam és átcsoportosítani az időt, hogy a blogra is jusson vééééééégre... És tényleg köszönöm! Nem is tudod, hogy mennyire fontos, hogy ezt leírtad! Köszönöm szépen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...