2009. július 23., csütörtök

Csak hölgyeknek!


Nah, mi ez???
Annyit elárulok, hogy hölgyek számára készült...

És még azt is elárulom, hogy az intim higiéniával kapcsolatos dolog...

Bevallom, dobtam tőle egy hátast, amikor megláttam. (kb egy éve) Mert végre, mi nők is tudunk majd minden nehézség nélkül használni egy olyan helyiséget, ahova néha a higiénés feltételek hiányossága miatt legszívesebben a lábunkat sem tennénk be. Bevallom, hogy még nem vettem meg, és bevallom, hogy most nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy tudjátok e, hogy mi ez, és ha igen, valaki használta e már???

Ha van/volt megfejtésed, akkor győződj meg róla, hogy jól gondoltad e!


Mi ez a Shewee®?



Shewee, női toalett...

Shewee (siwii), melyet minden hölgy 5 éves kortól használhat

Incostress, a stressz-inkontinencia ellen" Lehetőséget biztosít a nőknek az egyszerű, magánjellegű és higiénikus vizelésre anélkül, hogy le kellene venni az alsóruházatukat ülés, állás vagy fekvés közben.

Amikor biztonságosan elhelyezkedett, és az alsóneműjét oldalra tolta, a Shewee a vizeletet elirányítja a kiválasztott helyre, amely lehet wc csésze, tároló vagy megfelelő helyen levő fa!

A Shewee használatával



Nincsenek többé keresztbe tett lábak vagy kényelmetlen kucorgás.

Megtarthatja a titkot és elfelejtheti a gombokat, zippzárakat!

Állva maradhat a nyilvános illemhelyeken, elkerülheti a tisztátalan üléseket és a bűzös hordozható szerkezeteket.

Kórházban, műtét után, tolószékben, vagy derékfájással is emberhez méltó megoldást ajánl.

Utazhat autóval, kirándulhat, mászhat hegyet, síelhet, kocoghat a kitaposott ösvénytől távol, akkor is, ha csak kilométerekre található a legközelebbi nyilvános illemhely.

A koncerteken sem marad le a sorban állás miatt kedvenc együtteséről.

Bármerre jár a világban, az otthoni kényelem a táskájában van.



Nem reklámozni szeretném, csak elképedtem, hogy milyen csodás az emberi elme... Ez azért szép magas léc volt, de valaki megugrotta és láss csodát, már mi is (nők) mindenféle kellemetlenség nélkül akár az árokparton megkönnyebülhetünk... Állva.

Nah, van még más is akinek leesett az álla? Nekem kb egy éve ott van, amióta ezt megláttam...

20 megjegyzés:

Chef Viki írta...

Műfütyi, igaz? Odateszem, meghosszabbítja, és lehet állva pisilni, mint a fiúk, elkerülve a gusztustalan mellékhelyiségeket :-)

A Szigeten szokták terjeszteni és egyéb fesztiválos helyeken :-)

Jól gondolom?

szepyke írta...

Tökéletesen jól gondolod!:D

Orsi írta...

Pont erre gondoltam én is, a sógornőm egy világjáró és Algírban ilyet használt, mutatta, de az övé más színű, pink vagy mi!

szepyke írta...

Orsi, választhatsz színt...
Erre is gondoltak. Sőt, ahogy néztem, van hozzá még olyan cucc is, hogy ki sem kell kecmeregni a kocsiból, csak egy tartályba "csorgatni" a "dolgot", amiben valami zselés anyag van, gondolom, mint a pelenkákban...

Valahogy nem fér az eszembe, hogy a kocsiban, felöltözve, csak elhúzom a ruhaneműt és ..... . De az ötlet jó. Annyira kíváncsi lennék a véleményekre olyanoktól, akik használták...

Jade írta...

Nahaaaaat! Az en allam is leesett am!

szepyke írta...

Ugye...
Tudnám, ha ilyet ki tudnak találni, miért nem találják ki, hogy az ablakok maguktól tisztuljanak...

Nah, ha most belinkeli valaki, hogy van ilyen, akkor dobom azt a hátast megint!:D

Ancsika írta...

Hogy mik vannak!!! Jót rötyögtem!!! :)))

Lilla írta...

tudtam tudtam!!!!
volt már oylan, hogy jól jött volna... csak pisil vele az ember a világ végéna fánál. és aztán? mi lesz a pisis műanyaggal? vagy egyszerhazsnálatos eldobható, mert lebomlik?

szepyke írta...

Lilla, erre ezt írtam ma máshova:
erről valahol azt olvastam, hogy elég egy-két "kortynyi" vízzel "elöblíteni", aztán eltetnni a tartójába.
A vizelet steril, nincs benne semmi cucc, max "szagos" lehet bizonyos esetekben.

Ezt is olvastam. És az is tetszett, hogy azt írja, sípályán...
Én nem sielek, de előttetek van, ahogy egy anorákot megnyittok, és állva bele a hóba???

Nah, én előttem, előttem van...
És rajzolok, ahogy a pasik szoktam.

Hát, most azért kacarászok magamban...
Meg az is előttem van, hogy állok egy közwc-ben, ahol nem lehet becsukni az ajtót. Szépen rámnyitnak, én meg állva, szemben a wc-vel ..... Nah, ez is előttem van.

Lilla írta...

ezt egyébként nagyon sokan nem tudják hogy a vizelet steril.

én rögtön megjegyztem biológiaórán, mert félig meddig hihetetlen dolog. :-)

KryaSpirit írta...

Óriási találmány!!! Én a munkámból adódóan sokat vagyok úton és sok vizet iszom, tehát sokat is találkozom nyilvános vécékkel. Katasztrófahelyzet van e téren az országban. Hol kapható ilyen? Veszek a kolléganőimnek is!:)) Olyanról esetleg nem tudtok ami fiúknak készül, úgy méteres csővel? Csak hogy kevesebb legyen a takarítás utánuk!:D

szepyke írta...

Benzsi, ott van az alján, hogy milyen oldalról vettem. Én már vásároltam náluk.

Lehet, hogy méteres csövük is van, de javaslom a leüléses verziót, bár, ha arra gondolok, hogy nekem meg kellene szoktatnom a Zurammal, hát.....:DD

sedith írta...

Hát, egyből gondoltam, hogy valami olyasmi, de nem igazán látom értelmét. Nem látom magamat állva pisilni egy fa alatt vagy egy ház sarkánál! Azt sem tudnám elképzelni, hogy csak úgy becsorgassak autózás vagy váróteremben várás közben! Ha meg közvécére szorulok (mint múlthéten ruhavásárláskor), hát ... Nehogymá' azt mondja valaki, hogy ráül egy közvécére, bármennyire is tisztának nézzen ki???!!!:O Mert nekem eszembe sem jutna. HA hosszú útra megyünk, bizony inkább szeretem, ha megállunk egy kukoricásban megkönnyebbülni, mint bemenni egy benzinkúthoz!:D:P

szepyke írta...

Sedith, akkor elmesélem, hogy nekem miért tetszik. Én kb 163 cm magas(alacsony) vagyok. Számtalanszor volt már azzal gondom, hogy a mai wc-k (közwck, melyek bevásárlóközpontokban, mozikban, boltokban, éttermekben, stb) vannak, azok bizony valamiért magasabbak, mint a régi, illetve az otthoni, földön álló wc-k. Én iszonyat finnyás vagyok, képes vagyok Balatonról azért hazajönni, mert pisilnem kell. Nem viccelek, volt rá példa...

Na, akkor ez szokott történni:

kezet mosok, fogok egy zsebkendőta kezembe, benyitok a wc-be a zsebkendővel belülről bezárom a wc-t. Majd valahova felakasztom a táskámat, ha nincs más, a kilincsre, legalább tartja a zsebkendőt. És akkor "bekészülök", azaz felhúzom a nadrágom szárát visszahajtva a bokámtól a térdem felé, mert ahogy lefele fogom tolni, le fog érni a földre, amitől Isten mentsen... Tehát gatya, fel, utána felülről le, fehérnemű szintén. És akkor jön, hogy olyan magas a wc, hogy csak lábujjhegyre állva érek "fölé", vagy még úgy sem. És innentől jön csak a bonyodalom, lábujjhegyen egyensúlyozok, hogy se én, se a ruháim ne érjenek hozzá a wc csésze egyetlen alkatrészéhez. Hát, ettől én általában kész vagyok. És a kukoricás ok lenne, de például a legtöbb áruházban a wc-k az égig érnek, és nem telepítenek kukoricást. Érted a problémámat, hogy miért tartom ezt jónak?:D

Andi/cuki írta...

Nem rossz találmány ez,valóban célszerű,bizonyos helyeken ,s esetenként!

Névtelen írta...

Bocsi, de nem helység, hanem helyiség! Kimaradhatott az i véletlenül!

szepyke írta...

Névtelen, jogos, javítottam, elnézést.

Más véleményed a témával kapcsolatban esetleg?:)

KryaSpirit írta...

Hát, nem tudom kinek hogy megy a kukoricásban, én soha nem úszom meg bokafröccs nélkül. Amúgy ha az ember egy hosszú úton törpe vízműként funkcionál, akkor jó néhány használt zsebkendőt gyűjtögethet az út végéig. Mert a kukoricások ritkán vannak szemétkukával felszerelkezve, a használt zsepit meg nem ildomos szétdobálni. Legalábbis én nem szoktam!!!:))
Egyébként Szepykének tökéletesen igaza van. Én 162 cm vagyok, ugyanolyan problémákkal kűzdök. Az áruházak wc-i pedig sterilizált helyiségek, a benzinkutakhoz képest.

Névtelen írta...

Véleményem? Háát, éppen akad! Tetszik is a dolog, meg nem is. Nagy ötlet, az biztos, csak szerintem nemigen lesz a dolognak gyakorlati haszna. Valahogy nem látom életszerűnek, hogy a táskámban tároljam a pisivezetőt a zsebkendőm, a parfümöm, meg a rágóm tőszomszédságában. Legelőször én is a Szigettel kapcsolatban hallottam róla. Ott lehet, hogy tudják hasznosítani, én nem tudom, nem járok fesztiválokra. Akkor az volt a "hír", hogy a lányok is piszoárt használnak. Na, itt mondom én, hogy nem fog ez működni! Szerintem a nők zöme nem úgy van szocializálva, hogy nyílt terepen, kvázi társaságban lehúzza a sliccét, kotorászik egy sort a lába között, majd vígan csurgatni kezd. A nőket szemérmességre nevelik (jobb helyeken). Meg aztán, állítólag a fesztiválok nem túl higénikus mosdóinál használható stb. Kérdem én: akkor hogy fogom elmosni a segédeszközömet ilyen helyen? Vagy el kell dobni? Baromi környezetvédő megoldás!Talán csak anyukámnál lenne jó vmire, mert porckopásos a térde, és nem kéne guggolgatnia - de nagyon morbid a látvány, ha elképzelem! Ő és a műanyag terelgető! Ja, van még egy eset, amikor használható! Mikor vizeletmintát kér a doki, akkor jól jöhet, mert szinte kizárt, hogy beletaláljak az üvegbe! Szóval klassz kis cucc, de használja aki akarja/tudja - én biztosan nem fogom!

szepyke írta...

Névtelen! Én sem "mindennapi" használatra gondoltam. Elég sokszor utazunk, "kirándulunk", és hát én vagy nem iszom, hogy ne kelljen wc-re menni, vagy hazahozom a dolgot, mert undorodom attól, amit leírtam. (Nem vagyok túl magas, ezért nehéz úgy használni egy wc-t, hogy ne érjek hozzá valahol...) Erre szerintem jó lehet, bár tény, hogy mások előtt nem használnám. Ez tuti. És gondolom, mire megtanulom használni, az is idő, illetve, jópár alkalom. De az tetszik benne, hogy már erre is gondoltak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...