2009. április 25., szombat

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Meglátni és megszeretni. Egy ideje nem veszek szakácskönyvet, mert a neten megtalálok mindent, amit keresek. De! A héten moziban voltunk és előtte bementem egy könyvesboltba. Megláttam és tudtam, nah, ok, ez kell. Szeretem Nigella Lawsont. Szeretem, mert laza, nem csinál faxnit semmiből. Akkor vált nagy kedvencé, amikor bemutatta a Bounty-t palacsintatésztában kisütve... Jesszusom, kész voltam! Kb 12millió kalória lehet benne, de kit érdekel?? Kókusz, csoki, palacsintatészta? Szeretem ezt a nőt! Belelapoztam a könyvbe, és tudtam elvesztem. Aztán megfordítottam és jött a hidegzuhany... 75oo,- Ft. Jézusom! Az egy kisebb vagyon. Kijöttem a boltból és felhívtam Magdit, aki éppen akkor fejezte be a vacsorát. Könyörögtem, hogy hagyja ott az asztalt, és húzzon fel az Internetre. Megtette. Öt perc múlva már tudtam, hogy akár 5500,- Ft-ért is az enyém lehet. Hazaérve meg is tettem a lépéseket ezirányban. (Licitáltam...) És ma, ma, szóval, ma, ma akár meg is kaphatom! A héten úgyis névnapom volt, tehát megérdemlem. Meg egyébként is megérdemlem. Nem vettem könyvet már vagy.... nah, jó három hónapja. Pedig éveknek éreztem... De akkor is. Megérdemlem és kész! Lesz egy Nigella szakácskönyvem!! (most fütyörészve, dudolászva ugrál, mint egy elmeháborodott) Az élet szép!!!


3 megjegyzés:

bbogi írta...

Szia Szepy!!

Nekem van ez a könyvem, és nagyon szeretem! Szuper receptek vannak benne, szívem szerint mindet végigsütném!! Tuti szeretni fogod! Bogi

szepyke írta...

Sziaaaaaaaaa! Képzeld az ágy mellett tartom... ha lehetne ezzel a kezemben aludnék. Tökéletes választás volt. Ráadásul még olcsóbban is jutottam hozzá. És tényleg szeretem!

bbogi írta...

A banánkenyeret, és a madeleine-t mindenképpen próbáld ki!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...