2009. április 28., kedd

Himalája só - az élet sója


Egy ideje ezzel a sóval főzök. Én eleve sótlanul eszem mindent, nem sózom meg a vajaskenyérhez a paprikát, a sültkrumplit, és mindenbe kevesebbet teszek, mint általában mások. Ez a só tapasztalatom szerint még "sótlanabb", valahogy több kell belőle, mint az eddigi tengeri sómból.
Én ilyen őrlős változatban vettem, ez az üveg, ami kb 15 cm magas 800,- Ft körül volt a Herbaházban. Hosszas keresgélés után itt tűnt a legolcsóbbnak. Kipróbáláshoz ez is elég borsos ár, a sima sóhoz képest. Nem másolom be, hogy mit írnak róla a neten, mert csak rá kell keresni, millió oldal foglalkozik vele. Impozáns a megjelenése, pont megy a konyhám színéhez is! :-))




2 megjegyzés:

The Kin'Xp írta...

Nice pages!
we like your blogging style and we want to advertise your blog.
If you want us to link your blog in our site,
write in a mail :

1. your site/blog address;
2. a representative image of your blog;
3. a detailed description of your site.

we would be honored to advertise your blog on our blog!
anyway my friend, keep on with your great work!


I.L.Y.S. staff
"I link your site"

gabojsza írta...

Írtam neked a gmail-es címedre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...