2009. április 15., szerda

Kókuszgolyó és Keksztekercs POR

Pénteken a húsvét előtti utolsó "vegyük meg az egész boltot, mert két napig zárva lesz!" bevásárlásom közben találtam valami olyat... Szóval, összetalálkoztam a közelben lévő piros-kék gazdaságos hiperben M-el. Szépen toltuk a kocsikat, és megakadt a szemünk valamin... Két Detki terméken, ami kiverte a biztosítékot mindkettőnknél. Azért ez tényleg vicc. Már megszoktam, illetve kezdem megszokni a muffin port, a tejbegríz port (!), a különböző összeállított egységcsomagokat. De ez!! Kókuszgolyó és Keksztekercs! Komolyan! És tényleg van ilyen! A dobozban benne van minden, ami a keksztekercshez és a kókuszgolyóhoz kell. Egyébként ott van a polcon minden összetevő külön-külön is mellette, de ez így azért biztos, ami biztos felkerült a polcra. Mindig azt gondoltam, hogy aki nem tud, vagy nem szeret sütni, főzni, az nem teszi, és nem vesz ilyen összecsomagolt egységeket. Hát, én lepődtem meg a legjobban, amikor ezt találtam a neten:
"A Detki Keksz Kft a nemzetközi SIAL d’Or termékverseny hazai fordulóján nyert a Villámkonyha összeállítás kókuszgolyó és keksztekercs termékekkel, így továbbjutott a májusban Sanghajban megrendezésre kerülő második fordulóba." forrás: http://www.ektf.hu/ret/ceghirek.htm
Hát ez igen! Elismert, termékversenyen is továbbjutott! Pénteken kimaradt a kosárból, de holnap rohanok, veszek vagy kettőt! Vagy hármat! Mind a kettőből! Vagy négyet, hogy ne féljenek a szekrényben. Kókuszgolyó por... pfff.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...