2010. június 8., kedd

Árvíz Budapest 2010. június 7. hétfő, Erzsébet híd alatt..



Az Erzsébet híd alatt van egy kb 5 méteres rész, ahol nincs kőkorlát. Ide most homokzsákokat pakoltak, hogy a víz ne öntse el a felső rakpartot.

Ez a kép tegnap, azaz hétfőn reggel kb 8:30 körül készült. Azóta kicsit nagyobb a víz a homokzsákoknál, és magasabb a Duna is, de a homokzsákok még tartják magukat...


6 megjegyzés:

Bianka írta...

Hihetetlen milyen tudósításokat írsz. És hogy megtalálod ezeket a helyeket. Munkahelyet kéne váltanod :) Várom a következő híreket, de tényleg

Jucy írta...

Ez még mindig nem olyan durva, mint párom anyjáéknál, akik Alsózsolcán laknak és pl.vasárnap óta nincs vizük.

szepyke írta...

Bianka, készülök ma a Dunapartra este...

Jucy, ez abszolút nem durva. Ez csak egy kép, egy szabályozott folyóról. Itt nem visz el a víz házakat, otthonokat. Van villany, van gáz, víz. Felfoghatatlan, hogy vidéken mi van. Döbbenet.

Unknown írta...

S az is döbbenet, hogy néhányan fényképezik azt, ami másoknak katasztrófa....:(

szepyke írta...

Megmondó, ezt most hogy kell értenem?
Az a döbbenet, hogy lefényképeztem, amit láttam?

szepyke írta...

Megmondó, mivel szerintem többet nem jössz, leírom, amit gondolok, hogy miért is írtad, amit.

Döbbenet, hogy emberek, azaz én, lefényképezem, ami másoknak katasztrófa? Az ember kíváncsi, megy és nézi, ami érdekes. Aztán lefényképezi és a világ elé tárja, hogy mások is láthassák..
Aztán jönnek a kiváncsi emberek és megnézik. Olyanok, mint te, mert te is azért vagy, voltál itt, hogy megnézd, és nem bírtad ki, hogy ne kommentelj hozzá... Nah, látod, ez a döbbenet. Hogy olyan mérhetetlen dűh van benned, hogy ezért regisztráltál egy kamu névvel, és még kommentet is írtál! Nah, ez a döbbenet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...