2010. május 12., szerda

Szolgálati közlemény, szilikonlap 850,- Ft-ért!


Szolgálati közleményünket látják, miszerint a budakalászi Corában a hétvégén 850,- Ft-ért vettem szilikon sütőlapot. 

Hogy ebben mi a szolgálati közlemény? Hogy ez nagyon jóóóóóóó ár! 

Nagyon régen használok ilyen lapot, illetve nagyon régen sütök szilikonlappal. Az első darabom sajnos már nem olyan, mint amilyennek lennie kellene... (kb 10 éves darab, és valaki úgy vágta fel a piskótát, ami felette volt, hogy közben a lapot is feldarabolta...sajnos a tanulópénzt mindenért meg kell fizetni, meg kell tanulni ezt is használni...)

Tehát, ilyen lapon sütök már egy fél éve, és nagyon elégedett vagyok vele, úgyhogy bőven megéri az árát. ITT "látszik" használatban közben is. Kiváltja a sütőpapírt, és ezt egyszer kell megvenni, és nem kell kidobni, csak elmosni. 

Ezen a lapon nyújtani is lehet, és így sokkal egyszerűbben lehet a tésztát a tepsibe tenni, hiszen ezzel együtt lehet megemelni, feltekerni, stb. Ezt a műveletet elősegítendő, a lapon "beosztás" is található, körök, és négyzetháló formájában.



A mérete: 35 cm hosszú


Ez nem látszik jól, de 25 cm széles


Jah, és vettem egy csomó műanyag, és szilikon kanalat is. Ez a három összesen volt kb 1000,- Ft. Ebből nálam soha nincs elég, mert szinte mindent ezzel keverek, kavarok, mióta rájöttem, hogy olyan alaposan lehet a tésztát, a krémet az edényből kiszedni vele, hogy szinte tiszta marad utána a tál, így nincs veszteség... nem kényszerülünk arra, hogy kézzel kitakarítsuk az edényt, így nem lakunk jól már a nyers tésztával, krémmel... Jah, és mások sem!:)

11 megjegyzés:

Bianka írta...

Köszi, ez nagyon hasznos.
Az infó és a lap is :D

kempfcandi írta...

Régi álmom egy ilyen!!! De itt drága, közelbe nincs Cora:S
Tök jók!!!

Névtelen írta...

Épp hétfőn vettem a Tesco-ban ^^"""""""""

Praliné Zsuzsi írta...

Pont ilyenem van, bár egy százassal drágább volt, én a Nagycsarnok melletti Vasedényben vettem. Tényleg nagyon hasznos! Zsuzsi

Kata írta...

Nekem is pont ilyen van,igaz kicsit nagyobb 45x35-ös.Kb két éve vettem a gazdaságosban 3000ft-ért.Nagyon szeretem,jó vele,rajta dolgozni,igaz tepsibe nagy,kilóg belőle kicsit.

Liza írta...

Ma voltam Szegeden a Corában, de nem akadtam rá (igaz nem is kerestem, a posztodat meg most olvasom).
Nagyon sajnálom, biztos nagyon praktikus és ennyiért megérte volna...

szepyke írta...

Bianka, tényleg az, és árához képest egész jó kis darab!

SzandaDEE, szerintem ha jól megnézed a képet, ott a weboldaluk, és van rendelési lehetőség is.... elvileg...

Araniel, és mennyi volt?

Zsuzsanna, még az az ár is jó, és tényleg nagyon hasznos, kiváltja a méregdrága sütőpapírt, amit csak kidob az ember...

Kata, az szép nagy, nekem nincs is akkora tepsim. Ez pont jó az én legnagyobb tepsimbe, imádom!

Liza, tényleg megéri ennyiért, én nagyon elégedett vagyok vele...

Névtelen írta...

Fúha...azt hiszem 1200 körül. Vagyis hát ingyen volt, mert anyámék vették nekem^^""" Kb akkora, mint a tiéd, vagy egy icipicit nagyobb. Volt egy tesco-s is, az már nagyobb volt, meg drágább is, azon olyan beosztás volt, mint a tiéden. Az azért tetszett jobban, viszont túl nagy volt, nem fért volna bele egyik tepsinkbe se, tényleg csak nyújtódeszkaként tudtam volna használni. De nem baj, ez is tetszik :) Azért ha ezt előbb tudom, lehet, hogy beszereztetek egy cora-sat :D Ilyen szilikonos lapáton én is gondolkodtam, már majdnem meg is vettem, aztán egy ecsetet tettem a kosárba^^"

szepyke írta...

Araniel a szilikonos lapát remek dolog.
Kell egy olyan, aminek puha a feje, hajlik, és kell egy olyan, aminek kemény a feje és nem hajlik el...

Névtelen írta...

Igen, pont ezért nem vettem most meg, mert ez hajlékony volt, nekem meg inkább kemény kellett volna. De majd beruházok rá :)

szepyke írta...

A képeken az a kemény, aminek fa a pálcája. Az volt a legolcsóbb, ha jól emlékszem 299 pénz volt, és remekül lehet használni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...