2009. április 29., szerda

Életem első...

Igen. Életem első és ezidáig, illetve, lehet, hogy jó darabig, vagy akár örökre, egyetlen ...........................................-ja.
Nem írom ki, hogy mi ez, mert ez egy rejtvény. Aki megfejti, annak jár egy nagy : "Ügyes!" jelző, ami aznapra csak és kimondottan az ővé!
Nem könnyű, de nem is ez volt a cél. Nem fog segíteni, de elárulom, ajándékba kaptam. Valakitől, akivel szinte "egy húron pendülünk"... Ismeri az ízlésem, tudja, hogy minek örülök, mitől megyek a falnak, mikor kell bőgnöm egy filmen, mikor kell valamiről ott rögtön elhallgatni, mintha el sem hangzott volna. Egyszóval, ismer. Nekem is rejtvény volt, hogy mi ez, amikor elárulta, dobtam egy kisebb hátast (illetve dobtam volna, de éppen a kanapén ültem, tehát úgymond, ki voltam támasztva). Csak ez mentett meg a hátastól. Mert ez, hát, szóval, ez! Hát, woooooooow! Jesszusom, meg egyáltalán, meg te jóóóóó ég, meg húúúúúú, meg tényleg? Szóval, ez egy olyan, tejóistennemvagynormális dolog. Átrendezem a lakást, hogy méltó helyet találjak neki. Mármint a tárgynak. Tehát, mi ez? Beküldési határidő május 4-e hétfő reggel 9 óra. Aki addig megírja, megkapja a már említett "Ügyes!" jelzőt! Nah, valaki?





Május 5. : Megfejtés csak e-mailben érkezett, illetve egy szóbeli találgatáson vagyunk túl. Nem érkezett jó válasz, így a meghírdetett "Ügyes!" most gazda nélkül maradt...
Azért, hogy mindenki megnyugodjon megadom a választ: ez egy Manolo Blahnik cipőkanál. Egy igazi, egy eredeti Manolo Blahnik! Nah, ugye, hogy wow??!

4 megjegyzés:

Wise Lady írta...

Mi volt a megfejtés?

szepyke írta...

Életem első és szerintem sokáig egyetlen Manolo Blahnik cipője, cipőkanál formájában... :-) Csak két megfejtés érkezett, és az is e-mailben... De egyik sem volt az igazi. Tehát, az "Ügyes!" ma gazda nélkül maradt... :-))

Wise Lady írta...

Váó!

szepyke írta...

ugye, ugye... :-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...