2011. december 22., csütörtök

Kezdődik...


Mivel ma "húzós" napom lesz, már előre bevettem a fájdalomcsillapítót, hogy ne akarjon leszakadni a derekam, ahogy egész nap a konyhában állok...

Ezek készülnek ma...


Aztán készül ebből kb. 4 darab.. már tavaly is meg akartam csinálni, csak szepy tervez, az idő meg valaki más oldalán áll... Latsia gyümölcskenyere állítólag a legjobb ebben a kategóriába, úgyhogy most végre én is megcsinálom!:) 

Aztán készül ez, a vajkrémes krémmel, mert a főfontosom ezt szereti a legjobban... Mézeskrémes... rumos tejjel megkent tésztával, hogy rögtön puha legyen!:) 

Zserbó.. mert zserbó nélkül nem ünnep az ünnep...:)

Mézeskalács, idén "csak" 3 kiló lisztből... Ez a rögtön puha, azonnal ehető, elronthatatlan mézeskalács recept szintén nem okozott még senkinek problémát.. olyan illatot varázsol a lakásba, a lépcsőházba, hogy már ezért is muszáj elkészíteni!:) 

Last minute mézespuszedli. Könnyen, gyorsan, azonnal ehető... ahogy a nevéből is jön a dolog, valóban az utolsó percekben is összedobható...


Szintén egycsipettől a zabpelyhes keksz... mogyoróval...

És még egy-két apróság, amit nem írhatok még le, mert a fontosaim olvassák a blogot... 

Ahogy nézem a listát, nem fogok unatkozni...:)) Mindenkinek jó készülődést!:)




10 megjegyzés:

BORI írta...

Jesszusom! Minden elismerésem ehhez a konyhai attrakcióhoz!!!! :)

Nóra írta...

Tejóég, egy napra mindezt?

szepyke írta...

Nekem mondjátok? Még nem ettem, de már túl vagyok két kávén... ha így folytatom, akkora lesz a pupillám, mint a szemem maga.. ez nem olyan sok, egyébként, csak idő kell hozzá, meg elég fájdalomcsillapító, hogy ne szakadjon le a derekam...:))))

Névtelen írta...

Te jo eg, elore bevenni a fajdalocsillapitot, mikor meg nem is faj? Kezed, labad csokolja a gyogyszeripar, ami az ilyen kis dragak miatt viragzik annyira ;) Bigu

egycsipet írta...

áááááááááááááááááááááááááááá! :OOOO
Aludni majd holnap fogsz? :))

szepyke írta...

Bigu, bizony előre.. Ha az olyanokból él a gyógyszeripar, mint én, akkor már régen éhen haltak volna... Egy gyógyszert szedek, és pontosan tudom, hogy mikor vegyem be.. ez pedig a fájdalomcsillapító. Gondolom, olyan bevétele van belőlem valamelyik gyógyszercégnek, hogy abból építik a várukat... hehe.

Csipet, jah, holnap, meg 26-án... addig nem nagyon..:)))))

Gesztenye receptjei írta...

Nagyon szép, békés, meghitt áldott karácsonyi ünnepeket kívánok sok szeretettel:-))

Bianka írta...

Áldott, békés ünnepeket kívánok

BORI írta...

Sikerült mindent megsütni terveid szerint????Képek majd jönnek, mielőtt eltűnnének...? Békés ünnepeket kívánok szeretettel. :)

szepyke írta...

Nagyon szépen köszönöm, nagyon kedvesek vagytok!:)
Bori, próbálok fotózni, csak nincs fény, és várni nem tudok rá, mert annál gyorsabba fogynak a sütemények...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...