2010. július 28., szerda

Mindennapi luxus...


Tavaly írtam róla, hogy van, vagyis inkább lenne egy olyan "luxus" termék, amitől én teljesen oda, meg vissza vagyok... ITT írtam róla.
Akkor leírtam, hogy ezt a valamit kivonták a forgalomból, vagy bármi is történt vele, nem lehet kapni. Nem vagyok nagy kávés, napi egy kávét iszom reggel, ami feltétlenül szükséges a teljes felébredésemhez. Anno ezt a kávét ittam. Szerettem, mert édes, krémes, és mivel én tejben kevertem el, egészen tejszínes, krémes.

Aztán valamiért eltűnt a polcokról, sehol nem lehetett kapni. Próbáltam pótolni, de nem találtam meg az utódját, mert egyik termék sem hozta azt, amit elvártam tőle.

Egy pár hete a Metróban jártunk... És mit talált az ember a polcon, nah, mit talált??? Hát, a káááááávémat!
Igaz, hogy kilós kiszerelésben, és igaz, hogy horror árért, de van. Mondjuk, kiszámolva már nem is olyan horror az ár, mert ez az 1 kiló 3200,- Ft-ba került, és mivel napi egy evőkanálnyi fogy belőle, jó ideig elég lesz...
Ha valaki szintén függő, a Metróban megtalálja ezt a cuccot...

8 megjegyzés:

Chef Viki írta...

Na neeee...

Tuti, hogy ezek olvasnak téged :-)))

Mary írta...

Szerintem is olvasnak. Itt kérj valamit teljesülni fog! :)

aniko66 írta...

Hát most már meg kell kóstolnom... lesz, ami lesz! :)

Éva írta...

Elárulom a naaagy titkot. A frappé szezonális áru, ezért nem lehet kapni télen. Semmi értelme nincs ugyan ennek, mégis ez a helyzet.

szepyke írta...

Chef Viki, gondolod???:))))

Maryenne, Balatoni nyaralóóóóóó!:)))

Aniko66, nem lehet máshol kapni, csak a Metróban... évek óta kerestem már....

Fakanal, pont nem így van. Nyáron soha nem volt, csak télen, de egy ideje, az a változata, ami ki van adagolva kis zacskókba, az már nem is kapható. Ezt is csak a Metróban lehet kapni, máshol még nem láttam, pedig mindenhol kerestem. Tavaly tudtam venni négy zacskót Balatonon, mert gondolom, nem kellett a kutyának se, októberi lejáratuk volt.. De az már tavaly elfogyott...

mandy tarragon írta...

Kívánhatnál nekem nyolcszögletű dobozú kaktuszlevet, az is szőrén-szálán eltűnt...

jaksics írta...

Szia!

Egyszerű földi halandó hogy juthat be a Metró-ba...? A férjem katona, én csak tanítónő; ráadásul gyeses; és még vállalkozásunk sincs... hüpp-hüpp

Judit

szepyke írta...

Mandy, koncentrálok!!!Szólj, ha sikerült!:))

Jaksics, kölcsön kér egy kártyát valakitől, amivel nem engedik be, aztán kölcsön kér mástól egy kártyát, és második nekifutásra bemegy...:))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...