
Mit is találtam a hűtőben?
Az elsőn ezek voltak:
- sonka
- kecskesajt
- fokhagymás tejföl
- reszelt füstölt sajt

Ezen a pizzán a következők sültek:
- csípős kolbász
- sonka
- füstölt sajt
- paradicsomszósz chilivel keverve

Minden úgy zajlott, mint a múltkor, megint jól szétégettem a számat, mert nem bírtam kivárni, míg kihűlnek...

Maradékhasznosításra az egyik legjobb étel, szinte mindent "elnyel", amit a hűtőben találunk!
8 megjegyzés:
Ezért van az, hogy minden nap frissen vásárolok valami maradékot amiből pizzát lehet sütni....
imáááááááááádom :D
Az a kecskesajtos, fokhagymás tejfölös kombó aj de bejön nekem! No, nem mintha a másikat utálnám, sőt. De kecskesajtot még sosem tettem pizzára, pedig nagy kedvencem. :)
Tegnap mi is pizzáztunk, és mivel pár éve volt egy komoly hasnyálmirigy gyulladásom, így melegen kelt tésztát nem ehetek. Az adagomat ilyenkor kidobom a jéghideg erkélyre, 3 perc alatt meghűl. Úgy majszoltam, mint egy 5 éves. :D
Látom, nem csak én kérek a kecskesajtosból:)))
Mi is pizzáztunk ma:))
hű, de jó! milyen típusú kecskesajtod volt?
Vittem belőle, köszi!...kis mohó Szepyke ;)
Vörösbor, igen, van az, hogy kifejezetten pizzához vásárolok maradékot...:)
Dög, én iiiiiiiiiiiiis!:)
Raindrop, és egy kis juhtúró is jól jött volna rá, de minden sajnos nem volt itthon maradékban...:)
Trinity, :)))
Limara, hála Neked, mi egyre többször pizzázunk!:)
Andrea, passz... Nem tudom már. Valamilyen kimért változat, mármint, amit kimérve lehet kapni, és egy-két evőkanálnyi maradt, azt belekevertem a tejfölbe...:)
Csibe, hát ez van...:)
Megjegyzés küldése