2010. február 13., szombat

Variációk pizzára



Recept ITT! Hóvégi maradékhasznosítási akció volt egy pár hete, csak most találtam meg a képeket...

Mit is találtam a hűtőben?

Az elsőn ezek voltak:

  • sonka
  • kecskesajt
  • fokhagymás tejföl
  • reszelt füstölt sajt




Ezen a pizzán a következők sültek:

  • csípős kolbász
  • sonka
  • füstölt sajt
  • paradicsomszósz chilivel keverve





Minden úgy zajlott, mint a múltkor, megint jól szétégettem a számat, mert nem bírtam kivárni, míg kihűlnek...



Maradékhasznosításra az egyik legjobb étel, szinte mindent "elnyel", amit a hűtőben találunk!

8 megjegyzés:

Vörösbor írta...

Ezért van az, hogy minden nap frissen vásárolok valami maradékot amiből pizzát lehet sütni....

Dög írta...

imáááááááááádom :D

Raindrop írta...

Az a kecskesajtos, fokhagymás tejfölös kombó aj de bejön nekem! No, nem mintha a másikat utálnám, sőt. De kecskesajtot még sosem tettem pizzára, pedig nagy kedvencem. :)
Tegnap mi is pizzáztunk, és mivel pár éve volt egy komoly hasnyálmirigy gyulladásom, így melegen kelt tésztát nem ehetek. Az adagomat ilyenkor kidobom a jéghideg erkélyre, 3 perc alatt meghűl. Úgy majszoltam, mint egy 5 éves. :D

trinity írta...

Látom, nem csak én kérek a kecskesajtosból:)))

Limara írta...

Mi is pizzáztunk ma:))

andrea írta...

hű, de jó! milyen típusú kecskesajtod volt?

Csibe írta...

Vittem belőle, köszi!...kis mohó Szepyke ;)

szepyke írta...

Vörösbor, igen, van az, hogy kifejezetten pizzához vásárolok maradékot...:)

Dög, én iiiiiiiiiiiiis!:)

Raindrop, és egy kis juhtúró is jól jött volna rá, de minden sajnos nem volt itthon maradékban...:)

Trinity, :)))

Limara, hála Neked, mi egyre többször pizzázunk!:)

Andrea, passz... Nem tudom már. Valamilyen kimért változat, mármint, amit kimérve lehet kapni, és egy-két evőkanálnyi maradt, azt belekevertem a tejfölbe...:)

Csibe, hát ez van...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...