2009. május 20., szerda

A droidok és én...

Sok-sok olyan dolog van, amiből rá kell jönnöm, illetve rájöhetek, - ha magamtól nem sikerülne, segítenek benne a látottak - , hogy az ízlés, mint olyan nem ugyanaz nekem, mint másoknak. Beköszöntött a májusi nyár, és egy-két lányról szinte lekerült a ruha az utcákon. Nem gond ez, ha valami szép, sőt Hajni szerint, ha Londonban élnék, semmin nem lepődnék meg, mert ott aztán úgy járkálnak az emberek az utcán, hogy egész nap csak pörögnék, hogy miket láthatok. Suzival és Hajnival többször ültünk már a "kritikapadon", ahonnan jólesően tettünk megjegyzést szinte mindenkire, aki elment előttünk. Mert nem nehéz kritizálandó felületet találni valakin. Ez nem szép, de bizony van amikor kimondottan jólesik. És nem mindig velünk van a baj. Összegyűjtöttem, hogy mitől vagyok néha kikészülve. Nem véletlenül. Ma sokat álltam a dugóban. Nah, erről is írhatnék, de az egy másik bejegyzés lesz. Tehát álltam a dugóban és közben bambultam... És jöttek a lányok. Pánt nélküli felső, belőle kilógó melltartópánt. Jó esetben szilikon, de az is már a sok használattól megbarnulva. Vagy a csipőnadrágok, amiből kilóg a tanga, rosszabb esetben a sima bugyi széle, vagy egésze... A múlt vasárnap ültünk a Kopár csárdában, majd jött egy társaság, mama, papa, fiú, lány. A fiú, lány egy pár volt, hogy melyik volt a mama-papa gyereke, ki tudja... Az étterem kerthelységében pados asztalok vannak, a bejárattól balra, és jobbra elhelyezve. A társaság leült, mégpedig egy olyan asztalhoz, ami a bejárat közelében volt, így itt járkálnak el a pincérek, itt mennek el, akik bemennek a mosdóba, akik távoznak az étteremből, és akik érkeznek oda. A lány úgy ült le, hogy háttal ült ennek a résznek, tehát hátat fordítva a másik oldalon lévő asztaloknak. Innentől mindannyian, akik arra felé ültünk, érkeztek, távoztak, vagy csak átmentek ezen a szakaszon, megcsodálhattuk mind a tangáját, mind majdnem a fenekét is... Nem sok választott el tőle senkit. Talán még be is ejthettünk volna egy virágot a nadrágja és a feneke közé, természetesen szeretettel neki ajánlva... Ez szerintem nem szép. Még ha az illető egy csinos fiatal lány is. Ez az amire azt mondják, a kevesebb több? Amit még nem értek, hogy miért vesznek fel olyan felsőt, amiből kilóg a melltartó pántja, vagy miért vesznek fel fehér alá feketét? A melltartónál azért sem értem, mert már olyan ötletes megoldású melltartókat lehet kapni. Nyakba akasztós, pánt nélküli, hason megkötős, stb, stb. Akkor miért nem ilyennel vesznek fel egy olyan felsőt, aminek a pántja még véletlenül sem találkozik a ruha pántjával???


A másik, a hogyan csináljunk magunkból hülyét, csak azért mert valaki azt mondta, hogy ez a divat... Ma láttam egy cikket valahol, hogy mi a legújabb műköröm divat. Hát, ez itt feljebb a képen. Ez a karmolós izé. Ez szép? Tényleg? Nem tudtam... Én kérek elnézést akkor, ha azt gondolom, valamit újítani kellett, mert már nem lehetett több matricát, kövecskét, csiricsáré lakkot eladni, így jött ez az új a szemkikaparós változat! Gyönyörű!

Nah, és a kedvencem... A buliliba kategória. Biztos mindenki látott már ilyet, ha Ő maga ilyen, akkor biztos nem ezt mondja magáról, hanem, hogy Ő egy trendi lány, vagy valami hasonló. A leírás kb ez lehet: tetovált szemöldök, (ha olcsó tetoválót választott, akkor elrontott "csodálkozós" szemöldök, vagy bambi arc, lehet választani) mostanában már szilikonnal, vagy a saját zsírjukkal feltöltött ajkak, erős smink, és műhaj, műköröm, persze az előbb említett kaparós fajta, mert már az a divat, még ha ronda is. Megtalálhatóak a nagy pesti éjszakában és délutánban szupercsávócskák szuper autóiban. A nagy budapesti éjszakában a partyarc fotókon pózolnak, általában pohárral a kezükben... Valahogy reggel nem látni ilyeneket. Nem értem, hogy miért. Főbb jellemzőjük még, hogy kb úgy vannak felöltözve, sminkelve, mintha az út szélén álltak volna egész nap. A csatolt képen is látni hogy az implantátum már nem olyan elérhetetlen dolog, sőt, kezdem néha azt gondolni, hogy már otthon lehet nevelni virágcserépben, lassan annyi lány büszkélkedhet vele... Hova megy ez a világ? Miért ez számít szépnek, és kinek számít ez szépnek? Milyen értékrendük van ezeknek az embereknek? Tudom, ne nézzek oda. De már nem tudok nem odanézni, mert mindenhol ezt látom. 17 éves gyerekek ülnek olyan autóban, aminek az értékében mások négyen élnek... Ha nem húzod meg magad, még kaphatsz egy-két pofont is, ha erőcsávónak nem tetszik valami benned, a kocsidban, a bármiben. Annyira utálom, hogy ettől érzem időnként úgy, mit csinálok én itt, ezek között a droidok között??? Tényleg mit? Ők vannak rossz helyen, vagy velem van a gond? Az én értékrendemmel van a gond, vagy az ővékével?


Képek forrása: Internet, www.borsa.hu, www.cotcot.hu

12 megjegyzés:

trinity írta...

A szilikonpánt még valahogy elmegy...De a kilógó bugyi, rosszabb esetben a fél fenék, atyaúristen-pedig nem vagyok prűd..

Manapság, amikor már nem is divat a haskilógós felső, azt birom, hogy egész komoly kis úszógumival rendelkező lányok is kirakják a hasukat-ilyenkor elgondolkozom: látták már magukat tükörben???

És ezek a karmok:OOO Borzalom....Hozzáteszem: egy viszonylag rövid, francia ,de szögletes műköröm tud ízléses is lenni..Na de ezek a ragadozóra emlékeztető micsodák : félelmetes..

Csupa egyen lány-egyennő....Tulajdonképpen nehéz őket megkülönboztetni, ha jobban megnézed:)))Droidok tényleg!

A gond az értékrendben keresendő-de ebbe most nem kezdek bele, nincs elég hely....

Névtelen írta...

Ez szerintem is borzasztó, remélem az én kislányaim nem kerülnek ilyen bandába:(. A másik nagy gond a mai lányoknál, hogy azért, hogy jól nézzenek ki állítólag, nem esznek inkább, aztán jön a hányás meg satöbbi. Ez is borzasztó!!!!!!!!!!

szepyke írta...

Most jöttem a fogorvostól... IX. kerületi körzeti rendelő. Betipegett egy leányzó, fenékig sem érő miniben, és leült az egyik székre. Oda, ahova én még ruhában sem igazán ülnék le... Ő meg a majdnem csupasz fenekével. Brrrrr

szepyke írta...

Trinity! A francia lakkozás az szép, és nem hivalkodó, persze normális méretű körmökkel, mert abban is van olyan, hogy nem értem, hogy hogy húzza fel reggelenként a farmerját... Biztos velem van a baj, tudom.

Fruzska! Nem esznek, de isznak... mintha az nem lenne kalória. Mert inni is sikk. Úgy vedelik a koktélokat, mintha muszáj lenne szalonspiccesnek lenni..

Szkladányi Juca írta...

Hú, Szepyke, teljesen igazad van, én is pont ennyire bírok le és kiakadni ezeken a dolgokon és droidokon... Hiába is magyaráznád nekik, hogy mi a szép/ség definíciója. Ezekkel a körmökkel még a visszajárót sem bírják kivakarni a kistányérból! Szerintem egy IGAZI pasi ilyenkor megkeresi az állát a porban, visszarakja és sarkon fordul. Isten lába a szilikonos csajsziknál csendben mindig megjegyzi, hogy: Mi va', lecsúszott a mumpsz??

szepyke írta...

Ugye, hogy ugye. Tegnap is olyan szépségeket láttam... Ül a bringán, a fenekét meg meg lehetne tükrözni, már bocsánat...

Gelvia írta...

:) Jókat kuncogtam a soraidon. Akár én is írhattam volna :D

Jövök máskor is :)

szepyke írta...

Pusztag! Várlak! Én, meg a "kritikapad". :-)))

Unknown írta...

naggggyon jókat rötyögtem....

szepyke írta...

:) Én is szoktam némelyiken, mert annyira szánalmasak...

Unknown írta...

Tudom hogy régen íródott ez a blogbejegyzés. azt is tudom hogy tök ismeretlen arc vagyok a többi író között, de ha ez megnyugtat, van egy új fanod. Igaz jelenlegi influenzás vagy mi szöszös állapotomban veszélyes vagy...néha majd kiköpöm a tüdőm a röhögős-köhögős rohamomban.
Nah témához érve. Nem értem. Már nemhogy szilikon pánt vagy körbetekerős ide-oda csatolható melltartó de komplett szilikonból készült "láthatatlan melltartó" is van egyik másik akciós portálon fillérekért. Mégis (nyáron egy benzínkúton dolgoztam mint shop eladó.) miféle embereket látsz. A kedvencem a fehér csipkés felsős fekete melltartós "enyhén túlsúlyos" hölgyike volt. Azt meg se jegyzem hogy a szatén szoknyácskája tiszta pecsét volt.
Rajzolt szemöldök. Manapság az a menő hogy kitépeted aztán visszarajzoltatod. Nem azt mondom én is szoktam korrigálni mert nekem a büdös életbe soha nem fog egyforma lenni, igaz nem is egy tollvonásnyi szélességű, hosszúságú. Püffedt kacsaszáj, olyan szilikon implantátumok, hogy a mellük fél perccel hamarabb jön be az ajtón mint a tulajaik. Persze mindezt olyan felsőben hogyha le kellene hajolniuk, akkor kiesnének és letarolnának egy fél boltot.
Piercing, tetkó. Kinek mi. Naciból kilógó fehérnemű? néha mindenkivel előfordulnak balesetek, de könyörgöm nedirektcsinájjukmá!!!!
Körmök. Már nem csak a hegyes, hanem a különböző figurára szabott darabok is "menők. Múltkor meg is kérdeztem az egyik csajt hogy és sört is tudsz vele bontani? Hátha egyszer sörnyitó formája volt. Kolléganőm a hegyes fronton harcolt. Amolyan min. fél centis csodákkal karmolászta a érintőképernyőt. De a nagykérdést mégis drága nagyim tette fel a körömről (tipikus 87 éves vidéki nénike.) "És ezzel hogy törli ki a hátsóját?"
Eddig azt hittem én vagyok a hülye, meg irígy, meg "túl vén már az ilyenekhez hogy értsem" (27 vagyok). Rájöttem. Nem.

szepyke írta...

Katalin Kyra Tótpál... most, így x évvel később elolvastam megint a bejegyzésem... és megdöbbenve tapasztaltam, hogy semmi nem változott. Ez a béna köröm megmaradt, a kilógó fenék, a műszáj/műnő... minden. :((
Szörnyű.
Nem vagy irigy, mert én sem tartom magam annak. Én nem tenném ki a fenekemet az ablakba. Nem varratnék műhajat, és nem tetováltatnám bambira az arcomat... Szerintem a hiba nem nálunk van...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...