2009. május 19., kedd

Amikor hülyének néznek...

Vásárolni voltam, és vettem szép színes műanyagpoharakat, mert kellett. Nem direkt vettem sárgát, hanem, mert csak egy pár darab kellett volna és ebből volt a legkisebb kiszerelésben, a legolcsóbban. A kiírás szerint a zacskóban 20 db van, és ezt megerősíti, hogy a zacskón is ez van feltüntetve. Nem tudom miért, de leszámoltam a poharakat a zacskóban, mert az átlátszó csomagolásban kibontás nélkül megtehettem. És láss csodát... csak 19 darab van benne! Levettem egy másikat, abban is. Aztán, nem viccelek, leszámoltam szinte az összes zacskóban lévő poharat. Mindegyikben 19 darab volt. Ezek szerint eleve ennyit csomagolnak bele. A cég részéről kedves húzás. (Spanyol termék) Szeretem, ha hülyének néznek! Köszönöm!

4 megjegyzés:

Katy írta...

Ez szokott megtörténi, mindenhol. Én spanyol vagyok, szüleim magyarok voltak. Lehet éppen hogy csak egy ártatlan tévedés volt, vagy aki csomalgolta nem tudott számolni. :)
Szep bloggod van, szeretettel üdvözöllek. Véletlen keverödttem ide Füszer Eszter blogjátoll. Szia

szepyke írta...

Én is üdvözöllek nálam! Örülök, hogy tetszik a blog, köszönöm szépen! Igyekszem! :-)
Tudom, hogy mindenhol megtörténhet, csak vagy mostanában jobban figyelek, vagy mostanában több ilyen van. Többször futok bele, hogy valami nem stimmel. Legtöbbször nem a kiírt árat blokkolják, úgysem vesszük észre... További szép napot nekünk! Gyere máskor is! :-)

Jucy írta...

Kitartó vagy, az már biztos :)
Én jártam már így műanyag tányérokkal is.

szepyke írta...

Egyszer már írtam, hogy lassan olyan vagyok, mint egy cserkész, a "Légy résen" jelszóval élek. Felvérteztem magam, és nem hagyom, hogy hülyének nézzenek. (Csak néha...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...