2010. december 2., csütörtök

Londonra kitették a ZÁRVA! táblát...Ez itt a Gatwick reptér felülről... Londonban nem fogadnak, nem indítanak a repterek... Egyik sem!


Ahogy anno mondták, a kontinens elszigetelődött...:)

12 megjegyzés:

Bianka írta...

Ez nagyon brutál

BORI írta...

Hajaj, ez nagyon szörnyű! Holnap Bécsbe készülök menni busszal...mi az én reményem.....?

Monika írta...

Eléggé megdöbbentő,de nem gondoljátok,hogy ez esetleg egy figyelmeztetés,hogy ne rohangáljunk már annyit,hanem maradjunk szépen nyugodtan?
Volt egy film-nem tudom a címet-ami arról szólt,hogy a havazás miatt a reptéren töltötték az utasok a Szentestét....

szepyke írta...

Biana, az

Bori, az azért közelebb van!:)

Mammka, nem hinném, inkább az, hogy az angolok készüljenek fel gyorsan arra, hogy eshet a hó... mert ha megnézed, nincs ott olyan nagy hó, de ezek annyira nincsenek hozzászokva, ahhoz, hogy havazik, hogy már 5 centis hótól is letérdel a légiközlekedés...:)))

dorkamoka írta...

Szepy, bocs de ez nem teljesen igy van. A Gatwick-et tenyleg lezartak de a Heathrow es a Stansted biztosan nyitva van. Lutonrol nincsennek hireim. Csak itt London deli reszen volt nagyobb havazas, eszakon kevesbe de teny,hogy sokkal jobban megbenul a kozlekedes itt ha havazik es a Gatwicken tenyleg elegge nyapicak mert mindig lezarjak ha van egy kis ho:)

szepyke írta...

Dora, beszéltem ma a Malévval, és ők mondták, hogy már Heathrow sem fogad... ha nem így van, hülyeséget mondott a Malév.. Engem Gatwick érdekelt, de mivel nem tudták megmondani, hogy mennyi az esélye, hogy beindul a légiforgalom, kicsit erőszakoskodtam, akkor mondták, hogy semmi nem fogad, nem indít Londonban. Ha nem így van, félre lettem informálva. Egyébként jelenleg a bud.hu nem elérhető, hogy meg lehessen nézni, hogy mi van, de ma amikor ránéztem, a londoni járatokat mind törölték...

szepyke írta...

Dora, megnéztem, a mai gépeket törölték, tehát nem mondtak hülyeséget a Malévnél, max, azóta rendeződött a dolog...
BA869 London LHR 12:50 2B Törölve
MA4869 London LHR 12:50 2B Törölve

szepyke írta...

Gatwick mai Bp-re érkező járatok:

Járatszám Hova Tervezett Várható Term. Megj.
MA612 London-LGW 06:55 06:55 2B Törölve
BA4450 London-LGW 06:55 06:55 2B Törölve
EZY5444 London-LGW 15:30 1 Törölve
MA614 London-LGW 17:15 2B Törölve
BA4452 London-LGW 17:15 2B Törölve

dorkamoka írta...

Elhiszem,hogy jelent pillanatban nehez Budapestrol bejutni az orszagba- es ki..csupan annyit jegyeztem meg,hogy nem vagyunk elzarva a kulvilagtol mivel sok mas orszagbol erkeznek jaratok es szallnak fel mashova.(Ha problemasan is..persze! A Gatwickrol pedig en is azt hallottam es irtam neked,hogy le van zarva.)

szepyke írta...

Dora, ez egy vicc volt egyébként, mert valamikor a második világháborúban mondták egyszer azt, hogy a kontinens elszigetelődött... nem Anglia a kontinenstől, hanem fordítva...:))

Azt, hogy ezt ki és mikor mondta, már nem tudom...:)

Névtelen írta...

Istenem, London, TE csodás. Imádom azt a várost, minden irásodat elolvastam róla. Élvezettel olvasom a soraidat.

Unknown írta...

Tavaly is ez volt. Húgom pont bátyámnál üdült (ő ott lakik most mér 3 éve) pár napot, és a 3 cm-es hó miatt 3 nappal meg kellett hosszabbítania a kirándulást. :) Bátyám szerint minimális hóban ki se lépnek az utcára, nemhogy autóba, buszra netán repülőre üljenek az ottaniak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...