2009. május 30., szombat

Megvettem a SOUFFLE sütőt!!! Persze, ha ez az...

Kicsit lehet, hogy nagyobb, mint amit szerettem volna, de hetek óta keresgélek, és nem találtam olyat, amit akartam volna. Fehéret akartam, és nem egy vagyonért. Ez nem fehér, de nem is volt egy vagyon. Két darab van egy csomagban (én két csomagot vettem, az van a képeken), egy csomag ára 449,- Ft volt. A budakalászi Cora-ban vettem, de szerintem van máshol is. Lefényképeztem a csomag alján a leírást, hátha valaki fel akarja őket hívni, hogy hol lehet még kapni, esetleg másik színben. Ez a narancs, nem a legszebb, de a konyhámhoz tulajdonképpen egészen jól passzol. Majd a konyhában a pultnál esszük meg, amit csinálok benne! :))
Több hete keresgélek, de nem találtam sehol fehér színben. Az IKEA-s változatot még nem láttam élőben, azt még azért majd megnézem. Ezeket mint sajtsütő tálkák lehet kapni!? Árban ez volt a legolcsóbb, mindenhol máshol vagy két darab volt 700-800,- Ft, vagy egy darabot találtam 799,-ért, ráadásul bilikékben. Brrrr! Tehát a megoldás átmenetileg megszületett, de azért még nézelődök!


7 megjegyzés:

lúdanyó írta...

A méreteket is légyszi!! :)

trinity írta...

Szepyke,
szerintem ez soufflésütő- és jó a színe, semmi baj vele. Az enyém is épp ekkora!
Az Ikeában én is kerestem: kivonták a kínálatból:(((( Minden van ott, csak épp ez nincs.

szepyke írta...

Lúdanyó! Rajta van a méret, de azért írom: 9,5 x 4,5 cm. A 9,5 az átmérője, a 4,5 a mélysége, vagy magassága. Én kisebbet akartam volna, de sehol nem kaptam. Kedden felhívom a céget is, aki forgalmazza, hátha van valahol fehérben.
Trinity, akkor megnyugodtam. Tényleg így már nem olyan durva a színe. Karácsonyra majd becsomagolom ezüstbe valahogy, mondjuk alufóliába. :)))

Reni írta...

Hú, ezek nagyon szépek. Eredetileg én is ilyen színes, mázzal bevontakat kerestem, de sehol nem találtam.. Aztán megtaláltam ezeket a cserép/terrakotta formákat (amik végül nekem lettek), és egyből beléjük szerettem.

Készíts majd sok-sok finomságot bennük!

szepyke írta...

Röné! Azon leszek, ígérem. Ha színeset szeretnél, én láttam rózsaszín és kék formákat is, amik nem ilyen hagyományos kerekek voltak, hanem olyanok, mint egy felfelé bővülő tálka, csak az volt a gond velük, hogy darabjuk volt 799,-. Ma meg 449,-ért kettőt tudtam venni. De ezeket egyébként már néztem a Corában, de két hete még 799,- volt két darab, úgyhogy, szerencsém volt!

Aná írta...

Szia!

Ha még érdekel fehér felfújt formát venni akkor akkor a butlerst tudom ajánlani. Üdvözlettel, Anna

http://butlers.hu/shop/talak/termek/1487

szepyke írta...

Aná, köszönöm, már megvettem, de amit ajánlottál az nagyon jó kis beszerzési hely!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...