2010. december 6., hétfő

Új szerelem van...

Egy pár napja kb. két percre találkoztam Lillával. Én vittem neki valamit, Ő beszállt a kocsiba, maaaaaaaaaaajd, olyan illat csapta meg az én kis vaníliára ráállt orromat, hogy azonnal megtudakoltam, hogy mi az... Először azt hittem, hogy az egyik kedvenc parfümömet használja, amitől olyan vattacukor illatom van, hogy az már-már zavarbaejtő... Ez a Pink Sugar névre hallgat, és ha valaki olyan függő, mint én, mindenképpen szerezzen be egyet. Nem túl drága parfüm, 3-4 ezer forintért vattacukor illatot húzhatunk magunk után egy jó darabig...

Aquolina Pink Sugar parfüm

Lilla elárulta, hogy nem ez a parfüm amitől sütiillata van, hanem egy kézkrém.. egy vanília illatú krém. Elárulta, hogy azt is, hogy ez egy Yves Rocher termék...

Nah, én meg elmeséltem valakinek, hogy hát, na, ez nekem bejönne... és, ahogy a jó elnyeri a méltó jutalmát  valahogy sikerült úgy elültetnem ezt a kívánságot, hogy a krém meg is érkezett hozzám... Nem tudom, hogy mennyibe került, mert ajándékba kaptam, erről nem tudok nyilatkozni, de:

hihetetlen finom illata van, a kis kinyomós megoldással bármikor tudunk egy adagnyit pumpálni a kézfejünkre, hogy utána valóban sütemény illatunk legyen, és ami nem utolsó szempont, még a bőrünknek is jót tesz. Gyorsan beszívódik, mesés illata van, praktikus kiszerelésben kapni, és ez is olyan "megenném" ajándék...



Vaníliafüggőknek kötelező!!! Én teljes elborulásomban vettem hozzá vanília illatú mécsest és illóolajat és azóta maga vagyok a vattacukor...:)))



20 megjegyzés:

Csibe írta...

:) a parfümöt ismerem :) és imádom! ...Zsani tudja mi a jó, mi a jó nekem :))
A krémet nem ismerem, de nagyon fincsi lehet!

Nóra írta...

:-)) Még jó, hogy tél van, mert már döngicsélnének körülötted a méhecskék. :-)
Egyébként én is imádom ezeket, de a nővérem mindig rámszól, hogy egy pénzügyi területen dolgozó nőnek nem lehet cukorka illata. :-(

Lilla írta...

hehehehehehehe itt nevetgélek az emberrel, mert miután beszéltünk persze elmeséltem neki hogy rögtön megcsapott téged a vanília-illatom, sőt aki utána jött hozzánk, az is azzal indított, hogy de vanília illatom van :-)
és a keksz ízlett?

Gesztenye receptjei írta...

Szepyke!
Ez nagyon jóó, tetszik:-))

Fehérnyúl írta...

Szombat este kényeztettem magam vanília illatú mécsessel és olajjal. Az egész lakásban terjengett az illata. Olyan volt, mintha több tucat hókiflit sütöttem volna ki.

Imádtam:)

(Tényleg, kellene hókiflit sütni.)

GasztroRéka írta...

Anyukám is szerelmese a vanília illatnak. Így van az Yves Rocher-ból kölni, szappan, testápoló... mind-mind vanília. De van tusfürdőjük, kézkrémük, ajakápolójuk is vanília. Idén az Avon karácsonyi tusijának is vaníliás illata van. Szeretem az Yves Rocher-t. törzsvásárlóként sok kedvezmény jár, a szülinapomról is megemlékeznek.
Nekem eddig minden bejött, gyakran vásárolok ott ajándékokat is. Egyszer felrobbant egy borotvahab amit ott vettem, de az nem a márka hibája.:)

trinity írta...

Nem harapott a párod még beléd? :)))

szepyke írta...

Csibe, ez jó!:) Mindkettő!:)

Nóra, de, de lehet!:) Mert én is "ott" dolgozom...:))

Lilla, naná!:)))

Bonbon mánia, nekem is!:))))))

Fehérnyúl, ez is olyan, úgy megennéd, miközben kenegeted a kezed vele...:)))

GasztroRéka, :)))))) felrobbant borotvahab? Ennek Isteni illata van! És hosszan érezni!:)

Trinity, nem nyilatkozom....:))))

lekvároskukta írta...

Hát ez tök jó!
Úgyis állandóan csont száraz a kezem, bármivel kenem :(
Illatból levizsgázott, ahogy olvasom, de minőségre milyen, mármint szerinted jó a nagyon száraz kézre?
Yves Rocher-t még sosem próbáltam.

szepyke írta...

Lekvároskukta, jó a minősége. Nagyon hamar beszívódik, mondjuk, én állandóan kezet mosok, szóval nekem olyan a kezem, mint a rinocérosz bőre... így naponta többször kenem. Mindenhol van kézkrémem, ez most otthon van a laptop mellett, itt meg egy glicerines van... nem használom csak magában, mert akkor cipelnem kellene magammal... szerintem egyébként jó kis cucc!:)

szepyke írta...

Lekvároskukta, jó a minősége. Nagyon hamar beszívódik, mondjuk, én állandóan kezet mosok, szóval nekem olyan a kezem, mint a rinocérosz bőre... így naponta többször kenem. Mindenhol van kézkrémem, ez most otthon van a laptop mellett, itt meg egy glicerines van... nem használom csak magában, mert akkor cipelnem kellene magammal... szerintem egyébként jó kis cucc!:)

cerise írta...

Nekem is van Yves Rocher vaníliás mini testápolóm, szintén ajándék volt. De kaptam mellé egy kókuszosat is, és arra nem találok szavakat. A vanília mániámmal nem tudtam eldönteni, hogy melyiket szeretem jobban. Fantasztikus illata van mindkettőnek. Megyek is a kókuszért. :)

szepyke írta...

Cerise, van kóóóókuszosban? Jesszusom, hol van ilyen bolt??? Nekem kóóóóókuszos kell!!!!

Vica írta...

Kókusz,vanilia,gyümölcs illatu tusfürdö...ezeknek egy hibája van,baromira éhes leszek ha magamra kenem,komolyan.Főleg a kókusztol és olyankor sütnöm kell nincs mese.

szepyke írta...

Éva fel kellene találni a zuhanyozás közben ehető tusfürdőt... :)))) mondjuk, csokis masszázs már van, de állítólag ehetetlen...:))))

lekvároskukta írta...

Köszi Szepy!
Amúgy nálam is ugyanaz a helyzet, mint nálad a rinocérosz bőrrel :(

Unknown írta...

A Mammut I. aljában van egy Yves Rocher bolt. Épp szombaton jártam náluk. Nagyon klassz dolgokat árulnak!:) És valóban, vaníliás és kókuszos kézkrém, ajakápoló, testápoló...minden van. Ha jól rémlik, még málna illatú is van. És a parfümök is szenzációsan finomak, eredetiek, szépek! Érdemes benézni!A karácsonyi kínálat most nagyon szép! Kriszta

Névtelen írta...

Szepy, jelentem: Te elvesztél! :)))

Csajok, meghoztátok a kedvemet, hogy Yves Rocher bolt felé vigyen az utam (barackillat) :D

cerise írta...

Lelőhelyek:

Alle, Árkád, Campona, Duna Plaza, Mammut I., Teréz krt. 27., Westend.

Jó vásárlást!

szepyke írta...

Lekvároskukta, nálam ez azóta tart, mióta kutyám volt.. akkor minden télen kutyasétáltatás közben úgy elfagyott a kezem, hogy szó szerint kirepedt rajta a bőr. Ez azóta így maradt.. bejön a hideg, és leesik a kezemről a bőr...:(((

Krisztina, meg is nézem a hétvégén, köszönöm!:)

GaszroReni, el.. ez tény!:)

Cerise, huuuu, köszönöm szépen!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...