2009. május 20., szerda

Megérkezett!



Most hozta a futár, kicsit lihegve, mert súlya is van, nem csak kiterjedése. Megható pillanat, könnyek és öröm, ez várta Őt ma, megérdemelten öröm a köbön. Szépsége lenyűgöz, és ezt megerősítendő, ígérem, a konyhám dísze lesz, még ma méltó helyre kerülve Ő!

azóta történt..: ezt a könyvet már eladtam... két, vagy három dolgot csináltam meg belőle, egyik sem olyan lett, mint amit vártam... így mennie kellett...  azóta sem hiányzik. Ez van.



6 megjegyzés:

nana írta...

az enyém is megérkezett :)

szepyke írta...

Volt egy kisebb orgazmusom a lapozgatása közben... Rengeteg szakácskönyvet vettem már, aztán el is adtam őket, de ez! Szerintem ezzel fogok aludni!:-)))

szazala írta...

Jelen:)!A mai áráért jó vétel volt,de az eredeti szerintem egy kicsit túlzás érte.(ha csak nem kilóra mérik:))
Nekem egy kis csalódás,de a lányom remélem nagyon fog neki örülni!

szepyke írta...

A jelen ára mindenképpen megéri, ha azt nézem, hogy egy sima 10 oldalas, képekkel ellátott vackot is 1999,- körül tudok megvenni, aztán kiderül, semmi újat nem hoz... Ez csodaszép ez a könyv, és a leírások is érthetőek. A halas rész engem nem érint, de ez nem a könyv hibája, hanem az enyém...

Wise Lady írta...

Először én is akartam. Végül is úgy döntöttem, nem veszem meg, még ezért az árért sem. Rengeteg kipróbálásra váró recept van még a tarsolyomban, például, amiket tőletek olvasok, lehet, hogy hátralévő életemben is elég lenne. Plusz ami bevált, azt is meg kell csinálni újra és újra.

szepyke írta...

Ebben a technika az, ami nekem tetszik. Mihez hogy kezdjek neki, mire figyeljek, mi, mikor jó, stb, stb. Majd bemásolok egy pár oldalt, mert találtam benne olyan gyöngyszemeket, hogy kb két óráig az asztal alatt lapozgattam napközben, ami nem kis teljesítmény, mert kb 5 kiló...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...