2010. december 9., csütörtök

Szilikon formák, sütő és bonbon formák a Jókai téri adventi vásárban!




Ismét egy lelőhely ajánlat jön. A hétvégén az egyik fontost ki kellett kísérnem a Jókai téri adventi vásárba, hogy végre gofrit ehessen... Ebben a vásárban tavaly is nagyon jó kis ajándékokat vettem, illetve magamat is megleptem egy-két dologgal.

Tavaly is írtam már, hogy akkor a Moszkva téren találtam ilyet, most itt a Jókai téren is elérhetőek ezek a formák. Van mindenféle szilikon sütőforma, és bonbon forma. 
Árakkal kapcsolatban azok a képeken általában látszanak, a döbbenetes napsütésben fényképezett képek ellenére is. (remélhetőleg)

Ami nagyon tetszett, az az első képen látható forma, aminek van egy kemény pereme is, így nem gumikígyózik az ember kezében, ahogy bepakolja a sütőbe, hanem megtartja a formáját, mert az a kis perem kimerevíti.

Ami még pozitívum, hogy a helyszínen megvehető, nem kell rendelni, és horror postaköltséget fizetni. Lehet mindent tapogatni, csodálni, válogatni.

Remek ajándék lehet házitündérek meglepetésére! 

Ha kimentek a vásárba, egyetek helyettem is egy "csirkefogó" szendvicset, amibe egy szelet rántott hús mellé némi csemege uborka, egy kis szeletke sült bacon és egy helyes adag hagyma kerül... Köszönöm, és egészségetekre! :)

Jah, a forralt bort se felejtsétek el!



9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszönöm az újabb lelőhelyet.

ha arra járok enni fogok olyan szendvicset, mert nagyon szeretem, de a forralt bort kihagynám, azt nem szeressem. De igérem ,h gondolok rád közben.

Adri írta...

Na, nekem is ez a bajom a szilikon formákkal, hogy össze-vissza nyetlik amelyikben nincs vmi merevítés. Amúgy fantasztikusak! :)

szepyke írta...

Jdudar, rendben, de a szendvicset kóstold meg!:)))

Adri, ugye? hogy én mit össze bénázok velük néha...:))))

Kata írta...

Én az utolsó bekezdésről álmodozok... de látom, hogy az idén (sem) jutok el a pesti adventi vásárok környékére:(

Ottis írta...

Szepy, ez a vásár még mindig tart? Bocsi a kérdésért, de nem vagyok Budapesti, az öcsém ott tanul, gondoltam elküldeném hogy vásároljon ezt-azt nekem .-) Még egy kérdésem lenne, a szilikon bonbon formák milyen árban vannak? Köszi előre is az infókat!

szepyke írta...

Kata, nálatok nincs semmilyen vásár?

Ottis, ez a vásár december 24-ig szokott nyitva lenne, de a bonbon formák itt drágák, 2400 körül vannak. Ezeket jobban megéri a Söregitől rendelni a soregi.hu oldalon. Még postaköltséggel is olcsóbb ha nem egy darabot rendelsz, csak siess, mert már nem sokáig vállalnak szállítást!

Ottis írta...

Értem, köszönöm az infót!

Kósa Márta írta...

A Camponában is árusítják már!

szepyke írta...

Márta, árakat is tudsz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...