2009. október 17., szombat

Tv paprika egy jó és egy rossz pont...

Éjjel ment a tv paprikán egy műsor a kedvencemmel... Az egyik kedvencemmel.

Teljesen meglepett, hogy Gordon Ramsay egy olyan műsorát láttam, amit kb három hete Londonban is láttam már. Hogy ezen mi lepett meg? Hogy vagy a Londonban látott volt régi, ismétlés, vagy a tv paprika tartja nagyon jól a lépést a friss műsorokkal, és szinte frissiben láthatjuk mi is itthon. Ha a második variáció, azaz végre friss műsort látunk, nem ezeréves sorozat ismétlését, akkor gratula! Ha nem így van, és a Londonban látott, egy már régi sorozat ismétlése volt Londonban, akkor a viszont ejnye-bejnye a tv paprikának!

És egy csepp londoni info: odakint a csapból is Ő folyik... Olyan, mint nálunk Norbi... Mindenen rajta van a képe, a neve... Ez engem nem zavart, bár egy angolt sem zavarna, ha Schobert Norbert vigyorogna rá mindenhonnan békaszemű feleségével. (bocsánat, de az van neki, bár nagyon szép, izmos teste van, de a fülei és a sokkal nagyobb szilikonok, mint amennyit a bőre elbír és a köldöke...nah, befejeztem!)


Viszont óriási fekete pontot érdemelnek, mert a tv paprika magazinnal folyamatosan gondom van. Ajándékba kaptam az előfizetett újságot, amit szinte soha nem kapok meg. Legutoljára júniusban, vagy júliusban reklamáltam náluk, miszerint az elmúlt évben, és idén, azaz 2008-ban és 2009-ben van egy pár szám, ami nem jutott el hozzám. Összesen 8 darab újság hiányzott. azért ez két éve alatt, úgy, hogy júniusban, vagy júliusban hívtam őket, szerintem elég rossz arány.
És, hogy miért nem jutott el hozzám az újság? Mert állítólag nem tudták bedobni a postaládába, mert nem jutottak be a kapun...
Ennek ellentmond, hogy a postaládában találtam a tájékoztatót, miszerint biztosítsak bejutást, mert ha nem tudnak bejönni a kapun, nem tudják bedobni az újságot sem. Valaki elárulná, hogy ezt a papírt, ugyan hogy sikerült bedobni a postaládába, és ha már bedobták, az újságot miért nem dobták be mellé????
Először a tv paprika magazinban szereplő telefonszámot hívtam. Ott tájékoztattak, hogy már nem ők foglalkoznak vele. Megadtak egy másik számot. Ott felírták, hogy melyik számokat nem kaptam meg, illetve kijavíttattam a címet, és beírattam egy olyat, ahova be fogják tudni dobni, mert nincs kapu, a postaláda a kapun kívül van, gondoltam, inkább így kapjam meg, mint sehogy. A reklamált példányok kb három héten belül meg is érkeztek. Majd a következő szám megérkezett a javított címre. De azóta megint semmi. Az, hogy "rohadtul" unom, gyenge kifejezés arra, hogy mennyire is elegem van abból, hogy nézem a tévében az újság reklámját, majd várok, és várok... És az nem érkezik meg.
Nagyon unom már, hogy folyamatosan reklamálok. Szerintem ez nem pont olvasó megtartó hozzáállás. Most van október. Augusztus óta nem kaptam újságot. Megint telefonáljak nekik? Megint hallgassam meg, hogy elnézést kérnek? Vagy menjek el, és vegyem meg az újságárusnál az újságomat? Még mit nem... Majd kétszer fizetek nekik, nah persze.


17 megjegyzés:

egycsipet írta...

Nem egyedi az eseted, én is jártam így, szerintem a posta hibája egyébként, úgyhogy inkább megveszem, amikor eszembe jut...

Limara írta...

Mi a napilappal jártunk így, fél évre fizettem elő, majd egy hét után nem kaptam meg. Mikor reklamáltam elnézést kértek és nem történt semmi. Végül magát az újságot hívtam fel, nyílván nem egyedi eset voltam, mert külön számuk volt erre, és ők intézkedtek. Pénteken megkaptam az egész hetit. Hétfőn az újság kihordó ráírta a szélére, hogy miért mondom, hogy ő nem hoza? :((

szepyke írta...

Egycsipet, de akkor minek van a lehetőség, hogy előre megrendelem, kifizetem rá az egy évet ELŐRE...

Limara, ez kedves! És mondjuk napilapnál vicces, hogy pénteken elolvashatod, hogy mi volt hétfőn...

kenyi írta...

Miután az elég drágán előfizetett újságjaimat rendszeresen úgy kaptam meg, hogy szanaszét volt gyűrve vagy szakadt volt esetleg ha eső is volt aznap, akkor még el is ázott, feladtam az előfizetést és inkább besétálok az újságoshoz. Lemondok a pár 10 forintos előfizetői kedvezményről, de olyan minőségben veszem meg az adott lapot, amiben nekem megfelel.

szepyke írta...

Kenyi, szerintem jól teszed. Lehet, hogy én is így fogok eljárni. Mert nagyon unom a dolgot.
Az eső, nah igen... Az tszeretem, amikor a munkahelyemen félig teszik be a postaládába a dolgokat, úgy, hogy kilóg a levelesládából....Aztán egy nagy elázott massza lesz az egészből, ha esik..

Süti Bazár írta...

Kár, hogy nem folytattad a Norbiékról szóló szösszenetet. Olvastam volna még. :-))

szepyke írta...

Yasmine, csak az irigység és a rosszindulat beszél belőlem...
De nincs ennek a nőnek egy barátnője, aki elmondja neki, hogy gáz, hogy majd szét robban a melle a sokkal-sokkal nagyobb szilikontól, és inkább vicces, mint szép? A köldöke meg...
Műteni kellene.
Egyébként, semmi bajom velük, ügyesek, és kész. Csak Réka már lassan-lassan úgy néz ki, mintha karikatúra lenne. Nah, mégis folytattam, megyek, kiszórok egy kis kukoricát és rátérdelek...:)))

Süti Bazár írta...

Igen, eszméletlen, hogy azt hiszik, hgy aki bírálja őket, az mindenki irigy. Hát nekem mindenem megvan, hála a Teremtőnek. Igazán nincs mit irigyeljek tőle. (A szilikon kivételével, az meg nem köll)
Igen, ügyesek, élelmesek, szorgalmasak. Nem mondom, hogy nagyon hitelesek, mert mikor Réka a babájának a tejbegrízére édesítőszert csöpögtetett, akkor majdnem megtanultam a hátraszaltót. Meg mikor a Norbi-termékek címkéjét olvasva szinte csak nagy E betűkkel találkozik az ember... Jó, OK, ilyen az üzlet.
De könyörgöm, ne mondják rá, hogy szép!!! Jaaaj, istenem! :-)

szepyke írta...

Yasmine ez lenne az én kéreésem is...Valahogy úgy érzem, hogy azért bámulnám, mert nem hiszem el, hogy emberbe ekkora szilikont bele tudnak gyömöszölni és az sem az orvosnak, sem a páciensnek nem tűnik fel, hogy nem igazán szép, sőt!:)

Gesztenye receptjei írta...

Szepyke!

Nekem nem tetszik a GR, nem szeretem a stílusát, még ha tud is főzni.
A TV paprikát régebben néztem, ma már sajna nincs rá időm.

L.Krisztina írta...

Mi az Instyle magazinnal jártunk hasonlóan, csak mi a telefonálás után megkaptuk a hiányzó számot. Nem tudom nálatok milyen de itt nálunk a postás egy vicc, múltkor valaki másnak a levelét dobta be hozzánk, még elkaptam mondom ez nem a mi levelünk megköszönte, majd másnap jól bedobta hozzánk ismét. Itt mi dobáljuk az eltévedt leveleket a helyükre, csak mondjuk mi van ha valakinek megtetszik az újságom???

szepyke írta...

Gesztenye, a Tvpaprikát én szeretem, bár az ezer éves műsoraiktól néha kicsit mérges vagyok, mert Nigellát meg szinte soha nem látok náluk...

szepyke írta...

Krisztina, a mi postásunk sem ép, de ezt nem postás hozza, vagy igen?

L.Krisztina írta...

Szerintem a postás hozza. Az én újságjaimat ő hozta, ha hozta.

szepyke írta...

Jah, akkor az enyém biztos anyunak adta... Mármint a saját feleségének...

á la carte kulinaria írta...

GR nekem is nagy kedvencem : )
A TV paprika magazint szereted? Én még csal pár számot vettem meg, de nekem vhogy hiányzik belőle vmi. Tény, az itthon kapható magyar újságok között színvonalas, de a külföldi lapokhoz nem hasonlítható. Csakhát azok aranyárban vannak...pedig vmi hasonlóra szerintem lenne kereslet itthon is.

szepyke írta...

Á la carte, nagy előnye, hogy kis helyen elfér. Megvan az első számtól mindegyik, de azt hiszem, most lesz vége a folyamatnak, mert meguntam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...