2009. október 14., szerda

Felhívom mindenki figyelmét, hogy...


Rakétákat begyújtani, már csak 70 napunk van, hogy a karácsonyra szánt ajándékokat elkészítsük, megvásároljuk, banki hitelt vegyünk fel hozzá, stb, stb!

Tehát, 70 nap és KARÁCSONY!!!

21 megjegyzés:

Alíz, Erdélyből írta...

Nálunk, Gyergyóban is havazott - mondjuk 900 méter tengerszint feletti magasságban október közepén nincs ebben semmi rendkivuli...

Unknown írta...

De jó! Már alig várom, hogy karácsony legyen... :D Akkor minden olyan békés és boldog :)

andrea írta...

Engem nem ér váratlanul sose! Egész évben bombázom Télapót-Jézuskát-UPSt-DHLt-bárkitakihajlandómeghallgatni a kívánságaimmal.

mandy tarragon írta...

a karácsonyt várom, az előtte való őrületet nem. Amikor az emberek egymást tapossák olyan dolgokért, amikre nincs is szükségük (még egy doboz vacak zselés szaloncukor, és társai...), lökdösődnek, mert stresszesek az ajándékok miatt, és már október végén karácsonyi dalok lepik el a bevásárlóközpontokat...
Nyugtassatok meg, a Karácsony nem attól Karácsony, hogy mindent bezsúfolunk a fa alá, ami a pénztárcánk bír (sőt, néha többet), hanem attól, hogy megfogjuk egymás kezét és kicsit jobban figyelünk egymásra. :))

Limara írta...

Szepyke ne idegesíts! :)) 3 napja még nyár volt! Vissza akarom! :))

Csibe írta...

Imádom a karácsonyt, vele együtt az előtte lévő készülődős időszakot!...az idei még izgibb lesz a picurkánk miatt :)

szepyke írta...

Alíz, imádom a havat, de még korai lenne... Nekem legalábbis. És nem is a hó, csak a hóban közlekedést nem kívánom még...

szepyke írta...

Juhász Andrea, reméljük, hogy az lesz!:)

szepyke írta...

Andrea, én is már ahogy elpakolom a karácsonyi motyót, kezdek visszaszámolni!:)

szepyke írta...

Mandy, ezért kellene már előre készülödni, de nekem sem szokott sikerülni... Én is voltam már 24-én hajnalban vásárolni a tescoban...

De minden évben megfogadom, hogy jövőre nem így lesz, az tuti...
Aztán mégis...
Nálunk a rokonsággal már egy ideje nincs bankikölcsönös ajándék, csak valami apró, személyes. Ezért "gyártok" én egy ideje lekvárt, meg ilyen-olyan likört, meg paprikakrémet, meg stb-t...

szepyke írta...

Limara, én hétfőn még véletlenül kardigán nélkül jöttem el otthonról, mezítláb... Ma meg esett a hó. Mondjuk nem nálam, de esett!:)

szepyke írta...

Csibe, igen, én is ezt szeretem. Nálunk Adventtől már fel van karácsonyozva az egész lakás...

mandy tarragon írta...

szepy: ez nagyon jó ötlet, hogy ilyesmiket adsz, szerintem egy bizonyos kor fölött már jobban értékeli a saját készítésű likőrt/lekvárt/akármit az ember, mint a nemtudoménmilyentucatajándékot (zokni, sál, sapka, pulóver...).
Én igazából attól tudok falra mászni, hogy az emberek egymásra licitálnak, hogy de én ekkora ajándékot veszek, de én meg kétszer ekkorát, közben meg elveszik a lényeg... Egy tábla csoki is csodás ajándék tud lenni, ha szívből adják és egy baromi drága akármi is csak egy újabb porfogó, ha nincs mögötte semmi...

Szerintem mindenki vegye könnyedén a dolgot és örüljünk egymásnak :)

mandy tarragon írta...

Jut eszembe, még másfél hónapom van megcsinálni az Adventi Kalendáriumot :) Idén már tényleg megcsinálom :D

szepyke írta...

Mandy, az Adventi visszaszámláló, az oldalon jobbra, legfelül...
Majd amikor már csak 10 napod lesz, szólni fogok!:))))

mandy tarragon írta...

köszi :)
Minden évben kitalálom, hogy csinálok igazi adventi naptárt, kis zsákocskák csoki-cukor, melyik napra mi. Aztán minden évben december közepén jön a homlokracsapás, hogy megint elmaradt :D

Andi/cuki írta...

Valakinél csokis kanalat láttam,jó ötlet nagyon!Maxnál láttam,meg házi mézeskalácstészta,meg házi muffinpor.De a lényeg,hogy legyen mindenki ott, akit szeretsz.
S mindig legyen ott....

szepyke írta...

Mandy, Andi, nekem már tele a konyha a lekvárokkal, amiket eddig "legyártottam" erre a célra. Lassan már nem férek el a konyhában...:)

L.Krisztina írta...

Az én számolom elromlott! ÁÁÁÁÁÁ!!!!
Keresek egy másikat!!
Tegnap beugrottam a Baumaxba hát ott már karácsony volt.
Jártál már Rothenburg ob der tauber-ben Németo. gyöngyszeme, és van ott egy üzlet ahol mindig karácsony van https://shop.wohlfahrt.com/ kicsit giccses de nekem így is tetszett.

szepyke írta...

Krisztina, ha az enyémre ráklikkelsz, átvisz az oldalra és le tudod tölteni magadhoz. Ez már megy egy ideje, mert már nyáron is visszaszámoltam, akkor a nyaralásomhoz, és semmi baja nem volt eddig.
Ráadásul átszínezheted, kicsinyitheted, nagyíthatod, szóval, azt csinálsz vele, amit akarsz.

Megyek megnézem azt az oldalt! A karácsony maga egy giccs. Pont az a jó benne, hogy nincs az a giccs, ami nem férne bele. Imádom a karácsonyt!

Már tavaly megvettem az idei díszeket és már annyira várom!:)

L.Krisztina írta...

Most olvastam vissza amit írtam számolom hát természetesen számlálom szeretett volna lenni, köszi este majd elszórakozom vele.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...