2009. szeptember 27., vasárnap

Mi van a világvége után???


Hát, ha másért nem érte volna meg eljönnöm Londonba, azért biztos, hogy megtaláljam a világ végét... Azt hittem, hogy ez csak a mesében létezik, de nem, itt is fellelhető. Ami viszont érdekes, hogy a világ utána is folytatódik, sőt! Ha az óriások földjét, vagy a sárkányokat látom, szólok! Egyenlőre meseországban vagyok, de lassan jön a kiábrándító valóság sajnos...

3 megjegyzés:

L.Krisztina írta...

Az biztos, hogy ez egy meseország.A lányok mesélték, metróztak és az egyik állomáson betipegett egy galamb utazott majd a következő megállóban szépen nyugiban kitipegett , lefotózták, mert ők sem akartak hinni a szemüknek.

Andi/cuki írta...

Azt hiszem tényleg Dorothyra hajazol..:-))
Tényleg,lehetne egy körkérdés,hogy saját maga szerint ki kire hasonlít mesehős,vagy filmhősöket nézve. Na mit szólsz,elkezdjük?

szepyke írta...

Krisztina, én ma egy parkban töltöttem a délelőttöt és mókusokat etettem, kacsákkal és hattyúkkal hadakoztam, hogy ne jöjjenek nagyon közel hozzám... Szóval, tényleg, mint egy mese...:)))


Andi, én nem tudnám megmondani, hogy melyik mesehős vagyok, de a piros cipő miatt a Dorothy az jó lesz!:DD Te melyik lennél?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...