2009. szeptember 16., szerda

Szinte észre sem vettem...... hogy átléptem az 50000-es számot. Köszönöm, nem kell figyelmeztetni, hogy ez nem 50000 látogatót takar, csak az oldal 50000 letöltését, azaz ennyi "klikkelést".

Nekem ez is bőven elég. Áprilisban, amikor elkezdtem a blogot, nem gondoltam volna, hogy némelyik bejegyzésemre annyi megjegyzés érkezik, ami közelit a félszázhoz. Igen, volt ilyen, nem is egy. Azt sem gondoltam volna, hogy ennyien kíváncsiak rá, hogy mit főzök, mit sütök, miről mi a véleményem, ami persze mindig mindenről bőségesen megvan...

És azt sem gondoltam, hogy a blog írása annyi örömet, és pozitív töltést tud adni, mint amennyit ad, és persze azt sem gondoltam, hogy ennek az ellenkezője is igaz lehet, miszerint a "népszerűséggel" jön olyasmi is, amivel nem számoltam.

Nem számoltam vele, hogy szinte teljes betekintést engedek az életembe, életünkbe. Nem számoltam vele, hogy bár alapvetően ilyen vagyok, nem szabad ennyire kiadnom magam. Vissza kell fognom a "lovakat", mert támadási felületet képzek magamon, magunkon, és ez lehet, hogy engem nem, de másokat esetleg zavarhat.

Mostantól kicsit visszafogottabb leszek, bár azért nem annyira, de mégis. Szerintem nem lehet majd észrevenni, ha mégis, akkor azért szóljatok!

Hogy miben lesz más? Nem sok dolog fog változni, de ami változik majd, attól ezen támadási felület érvénytelenségét veszti. Mert az fog történni, ami tulajdonképpen eddig is így volt, de azért most írásban is megerősítem, azaz, hogy végképp megzavarjak mindenkit leírom, hogy a bejegyzések megjelenési időpontja közel nem takarja a megírásuk időpontját, a megjelenésük időpontját. Eddig sem takarta, ezentúl meg pláne nem fogja, ráadásul a tartalmukat sem lehet majd időrendi sorrendbe tenni. Magyarán, követhetetlenné teszem, hogy mikor, hol voltam, hogy mikor, mit csináltam, hogy erről mikor írtam bejegyzést, és természetesen azt is, hogy ezt mikor tettem közzé.

Született ezen döntésem a saját és a körülöttem élők miatt.

Aki blogot ír, az szerintem tudja, hogy miért teszem mindezt. Aki nem ír blogot, az csak képzelje el a helyzetet, - amit természetesen én magam teremtettem - miszerint, szinte napra pontosan tudják a blogot olvasók, hogy hol jártam, mikor jártam ott, mikor kelek, mikor fekszem, stb, stb...

A mikor kelek, mikor fekszemmel kapcsolatban megint megjegyzem, a bejegyzések megjelenését be tudom állítani, majd azok automatikusan, maguktól a beállított időben látnak napvilágot. Nem kell a gép, az Internet mellett ülnöm ezen pillanatban, akár napokra előre is beállíthatok előre megírt, feltöltött bejegyzéseket.

Tehát, minden marad a régiben.

Egy valamin viszont még gondolkodnom kell, csak erre egy kis időt kérek. Ez a valami egy ajándék, ami annak jár, aki akár az ÖTVENEZREDIK is lehetett volna. Lehetett volna, mert nem tudom még véletlenül sem megmondani, hogy mikor történt a dolog...
Nem figyeltem rá, így utólag, meg már szinte mindegy is.

Ki fogok találni valamit, amivel meglephetek majd valakit, aki az a valaki lesz, aki megfelel a kitalált kiírásnak. Érzem, hogy roppant értelmesen fogalmaztam, de remélem, értitek.

Tehát, most elvonulok gondolkodni, és ha megvan az eredmény, jelentkezem! Sőt, lehet, hogy még előtte is jelentkezem valami mással...

Valamivel, valamikor, ami valamiről szól, ami valamikor történt... Hu, nagyon titokzatossá tettem a semmit, tehát most abba is hagyom.


Viszont, a kedvemért hallgassátok meg az egyik kedvencemet.
Ha valaki az írás és a dal között hasonlóságot vél felfedezni, lehet, hogy jó helyen jár, ki tudja...!?


Udvaros Dorottya: Hiába szép...

46 megjegyzés:

Andi/cuki írta...

Szepyke,remélem azért Te tudod még magad követni:-)))
Ugye Te nem vszíted az eszed?
Vagy pont arra készülsz?:-))

jókaja írta...

Gratulálok! Remek képet bányásztál.
Irigyekkel, rosszindulatúakkal pedig ne sokat foglalkozz, nem érnek annyit.

Unknown írta...

Nagyon kedvelem a blogodat, Szepyke, sírós-nevetős-bosszankodós-napkisütős.

Yasmine írta...

Szeretettel gratulálok az 50000-hez! Ez nagyon szép szám :-)
Teljesen megérdemelt a siker. Ez a blog egész egyszerűen emberi. Elgondolkodtató, tanulságos, néha kacagtató, néha magamra ismerős, vagy egyszerűen "csak" szórakoztató. Csak így tovább :-)

Értem, amire gondolsz, de nálam ez eddig is így működött. Mikor kapok olyan kommentet, hogy "Úristen, nem lehet követni a tempódat!" - azok többnyire ütemezett bejegyzések. Még van olyan piszkozatom, ami júliusi ...

Az utazás miatt meg ne izgulj! :-) Gondolj az élményekre, hogy milyen marha jó lesz! Aztán írj ám sokat! Várjuk! :-))

Daisy írta...

Szepyke úgy látom, kicsit szétestél. Remélem az utazás segít megtalálni Magadat. Én még nem találkoztam a te problémáddal, de kb. értem, amit nem írtál le. Ez a kellemetlenség a környezetedből jön vagy a kommentelőktől? Mindegy is. Biztosan sokat gondolkodtál, mielőtt így döntöttél.

Wise Lady írta...

Gratulálok! Ügyes vagy:D
De még ennél is követhetetlenebb? :DDD

Moha írta...

Yasmine leírta,amit én is akartam,nagyon szeretlek olvasni, pontosan ezekért! Maradj,amilyen vagy, persze a saját védelmedre tett intézkedésekkel együtt.

Alíz, Erdélyből írta...

Gratulálok az ötvenezredikhez! Csak így tovább és kíváncsian várom a további bejegyzéseidet előre programozottan, vagy sem, nekem mindegy. Amit nyilvánosságról írsz, azt messzemenően megértem, tapasztalom a mindennapjaimban, többek közt emiatt ódzkodtam a blogolástól. Aztán végül is úgy döntöttem, hogy szakmámból adódóan egyébként is teljes mértékben követhető vagyok, így még egy lapáttal a már egyébként is nyilvánvalóra, teljesen mindegy. Meg lehet szokni ezt is... Idő kell hozzá.

DebiGabi írta...

Gratula az 50.000-hez!!!
Nekem továbbra is az egyik kedvenc blogom a Tiéd.
Ez mostani egy egészen hangyányit zavaros volt, de betudjuk az utazási láznak:DDD

u.i. Csak egészen picikét irigykedek. De jó lesz Neked!!!

mandy tarragon írta...

tyűha, 50000. Gratulalok :) A blogolás már csak ilyen, benne van a pakliban, hogy valaki a környezetből itt kukkol, aztán elferdíti a dolgokat...
Viszont annyi örömöt tud adni, és olyan jó érzés, hogy van akinek tetszik :)
Nekem például a te blogod nagyon tetszik, időzítve vagy anélkül.

Andi/cuki írta...

Majd elfelejtettem,gratulálok!
Rajtam nem múlik az olvasottságod!
:-))

KryaSpirit írta...

Szepyke, gratulálok az 50000-hez. Elgondolkodtam arról amiket írtál és értem is meg nem is. Nyilván történt valami ami miatt így döntöttél, de remélem te nem jutsz el oda, hogy csak meghívottak olvashatnak, mert bár bízom benne, hogy meghívnál, de valahogy az már nem ugyanaz. Azért szeretünk, mert néha kiszámíthatatlan vagy. Vagy pont ezért szeretünk?:))

trinity írta...

Szepyke,
nagy gratula az 50 ezerhez-bárminek is nevezzük:))
Én azon kevesek közé tartozom, aki értek mindent, amit írsz...
Kedves mindenki,
nem Szepyke nem esett szét-számomra világos!
Egy jó ideje én is időzítéssel teszek fel mindent..Akár mennyire előre lehet dolgozni:))

trinity írta...

Egy vessző kimaradt-én vagyok szétesve:DD
helyesen:
Nem, Szepyke nem esett szét...

Ancsika írta...

Szepykém! Imádlak! :)
Várom az "idözített" bombákat! :)))

és én is értek mindent és jelentem Szepy nem esett szét!

Chef Viki írta...

Szepyke, drakulálok az 50.000-hez :-))

Csak hozd továbbra is önmagad! Nem véletlen a sok komment, abszolút a bennünk is kavargó gondolatokat fogalmazod meg - roppant találóan, élesen, csípősen, vidáman, bosszankodóan, lényeglátóan!

Köszönjük, szeressük a blogodat :-DDD

Névtelen írta...

Én is értelek. És megértelek.
Sőt,
gratula azért a kitartáshoz!

Belly írta...

Jöttem én is gratulálni.Hihetetlen vagy,most nem a tempóra értem.Szeretem a stílusod.Emberi.

trinity írta...

Kimaradt: imádom ezt a lemezét Udvaros Dorottyának....Az eredetit is, meg az újabbat is...

szepyke írta...

Andi, hogyne tudnám!:D Nem készülök semmire, semmi extrára.:D És köszönöm!:D

szepyke írta...

Jókaja, a képhez annyit, beírtam a google barátomba, hgoy 50000 rákerestem a képre és ez volt az első, amit kidobott. Szerintem is jó!És igyekszem nem foglalkozni. Igyekszem!:)

szepyke írta...

Sára, nagyon köszönöm, akkor pont olyan, mint én!:D
Ez jó hír!:DD

szepyke írta...

Yasmine, köszönöm!!! :)
Az utazás miatt már nem izgulok (annyira...), és jövök, meg írok, meg hozok képeket, meg...
És igen, muszáj voltam leírni, hogy attól, mert valami reggel 7-kor jelenik meg, az nem azt jelenti, hogy ott ülök a gépnél, sőt az éjszakai, napközbeni, hétvégeinél is lehet így...

szepyke írta...

Daisy, igazából nem vagyok szétesve. Legalábbis, nem emiatt. Teljesen összeszedett vagyok, csak azt nem tudom, hogy hol áll a fejem....:DDD
És igen, környezet... De tényleg mindegy is!:)

szepyke írta...

Wise Lady, igen, igen! Sokkal követhetetlenebb!:D

szepyke írta...

Moha, köszönöm, és igaz, ami igaz, úgysem fogok tudni kibújni a bőrömből... Nem én fogok megváltozni, és nem a bejegyzések lesznek "moderáltak", csak a bejegyzések időrendje stb, stb...

szepyke írta...

Alíz, köszönöm! Én viszont nem kell, hogy ennyire követkető legyek. Semmilyen szempontból. És értem, hogy akiket ez zavar, azokat miért zavarja. És mivel értem, megteszem a lépéseket, ezt írtam le.

szepyke írta...

DebiGabi, zavaros volt? Pedig igyekeztem, hogy ne legyen az, ezek szerint győzött az elborult oldalam...:DD

Sokan mondják, hogy egy hangyányit irigykednek... És érdekes, kezdek egész megnyugodni...Azt hiszem, egy hangyányit lesz miért!:DDD

szenya szepy smile jönne, de nincs ilyen... pedig már igazán megrajzolhatná valaki...:DD

szepyke írta...

Mandy, nagyon köszönöm. Tényleg. És valahogy így van, ahogy írod!:D
És remélem, hogy ez nem fog változni!:D

szepyke írta...

Benzsi, ha ez lenne, akkor is az elsők között lennél, mert megtisztelő, hogy valaki aki ennyire más irányba tart mégis figyelemmel kiséri az én húszabáló mivoltomat...
És nem, nem lesz zárt, mert annál én sokkal önteltebb vagyok, hogy csak páran olvassanak, és elzárjam magam a világtól. Mert kellek a világnak, csak a világ ezt néha rosszul fogadja!:DDD Van egy csacsis történetem, egy okosság, szerintem fel fogom tölteni, egy posztba...
És kiszámithatatlan? Hát igen... És én ezzel élek együtt, most képzeld!:D

szepyke írta...

Trinity, köszönöm, tudtam, hogy megérted! És én ezt a lemezét nagyon szeretem Udvaros Dorottyának, meg ebben az időben jelent meg a Básti Juli lemeze is, nah, azt is szeretem, szerettem. De valaki jobban szerette, mert nem kaptam vissza valakitől, akinek anno kölcsönadtam...

szepyke írta...

Mian, köszönöm, és nyugodt lehetsz, jönnek majd!:DD

Kata írta...

Igazad van, így is annyi minden kiderül az életünkről, de ha még sorrendbe is rakod, veszélyes lehet... Nagy gratula az 50000-hez!!

szepyke írta...

Viki, igyekszem!:DD És köszönöm!:DDD

szepyke írta...

Hargitai Bea!!!
Köszönöm, tudod... :DD

szepyke írta...

Belly, nagyon köszönöm.
:))

szepyke írta...

KataKonyha, igen, így van. Köszönöm!:))

Névtelen írta...

Gratulálok én is! A lehetőségekhez képest ne változzál, ha lehet! :))
De megértem a vívódásodat.

Névtelen írta...

:D

szepyke írta...

Palócprovence, köszönöm, igyekszem hogy azért annyira ne :)

Szkladányi Juca írta...

Gratula! (irigykedik, ezért szemlesüt...) Mici

Limara írta...

Szepyke! Gratulálok! :)) Szeretem a bejegyzéseidet, ne nagyon változz! Ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel!

erős ildikó írta...

Gratulálok hozzá!
És jó volt meghallgatni, megnénézni néhány régi számot!

szepyke írta...

Kovács Micike, szerintem nincs mire, de azért köszönöm!:DD

szepyke írta...

Limara, köszönöm, és igyekszem nem foglalkozni velük!
:D

szepyke írta...

Napmátka, köszönöm, és még mennyit tudtam volna feltenni, mert még sok van, amit ezer éve nem hallgattam... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...