2009. július 18., szombat

Már megint a Balatonról...


Ha valaki unná a Balatonról szóló "ömlengésemet", az kérem, hogy lapozzon, mert ismételten erről jön néhány kép...

Balatonaliga, kilátói látkép



Látott már valaki ilyen hullámokat, ilyen eget, ilyen fényeket a Balatonon? Ha igen, biztos, hogy nem túl sűrűn fordul elő erre ilyesmi.









Siófok

Ezek a képek egy időben, egy helyen készültek. Annyi a változás, hogy jobbra, vagy balra fordulva fényképeztem. Meg sem mozdultam, csak elfordultam, mégis teljesen más fényekben tündökölt a táj.





És most megint valami olyan jön, ami biztos, hogy van, akinek bődületes hülyeségnek hangzik. Ma, mivel fürödni nem lehetett, illetve nem voltunk elég bátrak, ezért végigjártuk a partot. Elmentünk oda is, ahova egy pár hét múlva nyaralni megyünk. Csak nagyon halkan merem elmondani, mert mindig meglepődök magamon, de tényleg így van, érezhetően melegség öntötte el a szívemet, amikor arra a részre értünk, ahova nyaralni járunk. Évente kb két hetet töltök itt, mégis olyan nekem, mint a második otthonom. Nagyon jó volt látni. Nagyon jó! És már csak pár nap.... Jó pár nap, de ... Balaton, megyek!!!!

7 megjegyzés:

Bogaram írta...

Szia!
Nagyon szép képeket készítettél! Nem tartom unalmasnak a Balatonról szóló "ömlengéseidet". Sőt! Szerintem kedvcsináló! Remélem a nyaralásodkor fotózott Balatont is láthatom majd!

szepyke írta...

Bogaram, ez teljesen egyértelmű. Viszem a gépet és a laptopot is, és ha van valami éredes, és miért is ne lenne, rögtön teszem majd fel a blogra. És köszönöm, de nem csak az én érdemem, van amelyiket a Zuram fényképezte, mert én nem nem akartam megázni... :DD

trinity írta...

Szépek-vihar előtt volt???

Viktoria írta...

Szia,
Nézz be hozzám: http://fahejesfeta.blogspot.com/2009/07/mosoly.html

Nagyon tetszenek a hullámos képek!

szepyke írta...

Trinity, vihar után értünk le. A vihar az autópályán kapott el minket.


Fahéj és Feta, megyek!:D

Chef Viki írta...

Micsoda képek! Küldhetnéd őket a viharvadásznak :-D

szepyke írta...

Áááááááá, nekik ez semmi szerintem. Tegnap láttam a Naplóban, hogy ők is benne voltak szépen a viharban szombaton. De ők számítottak mondjuk rá... Mi nem.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...