2010. január 5., kedd

Még mindig ajándékok... de most bloggerektől kapott meglepetések!


Igen. Én ilyen közkedvelt, kedves, szerethető, stb, stb, stb vagyok, hogy ennyi ajándékot kapok. Én is szenvedek tőle, de mit tegyünk, ez van...


Ez a helyes kis adventi asztaldísz Moha ügyességét dicséri. Tőle kaptam ajándékba! ITT megnézhető róla nagyobb kép is, én direkt csak egy részletet teszek fel róla. Hogy miért csak egy pici részletet? Mert én egyszerűen szájtátva nézem, hogy Moha mit művel a mézeskalácsokkal.
Amikor instrukciói alapján én is nekikezdtem, egy egyenes vonalat nem tudtam húzni... Még a pöttyök sem mentek. Ő meg pöttyöz, meg virágot rajzol, meg szívecskét, meg .... Félelmetes! És, hogy dicsekedjek, igen, nekem a tulajdonomban van egy ilyen csoda!

Köszönöm Moha! :)




Chef Viki jött a "sorban", azok sorában, akik megleptek. ITT Vikitől egy olyan ajándékot kaptam, hogy huuuuuuuu, elmondani nem tudom, hogy mennyire örültem neki! Nagyon jókor érkezett, és nagyon eltalált ajándék volt, nemsokára hasznát is veszem (megint!)! Viki, nagyon szépen köszönöm, ahogy kérted, megnézem majd a kocsmák felsorolását is!:)

Viki, köszönöm szépen!



És igen, angyalka! Idén angyalkákkal körülvéve töltöttük a karácsonyt. Volt a fán egy pár (kb 40 db), és a lakás különböző pontjain is fellelhetőek voltak. Hogy nehogy hiány legyen belőlük Garffyka ITT lepett meg ezzel a kis csomaggal, amiben egy angyalkát és egy rumosgesztenye befőttet találtam! Olyan bombabiztos csomagolásban érkezett, hogy én ilyen gondosan becsomagolt ajándékot még nem láttam!

Garffyka, nagyon szépen köszönöm!:)

Hát, igen, ez van ha az ember ilyen közkedvelt...:)
Nagyképű szepy smiley...

4 megjegyzés:

Chef Viki írta...

Kizárólag a kocsmák tematikus kigyűjtése miatt választottam :-)))

Használd egészséggel, lassan visszaszámolhatunk az újabb remek útibeszámolókig! De jóóóóóóóó!

Monika írta...

:)))))))
Csodás ajándékok!

Moha írta...

Nagyon szívesen! Neked öröm ilyet készíteni, mert értékeled és élvezed!

szepyke írta...

Viki, igen, lassan visszaszámolunk!:))
Csak a hóhelyzet javuljon!:))

Mammka, igen, tényleg azok!:)

Moha, ez így van!:) Köszönöm!:) És a krémest is, Isteni volt:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...