2010. január 11., hétfő

Levél a megfigyelőhöz...




Egy ideje felfigyeltem rá, hogy valakit nagyon érdekel, hogy hány látogató jön a blogra. Mert valaki másolja a számlálómat... Naponta.
Akkor kezdődött, amikor december elején átfordult a számláló 99999-ről 00000-ra, és így újraindult a számláló.
Akkor még azt mondom, hogy értem, hogy miért nézte, figyelte. Értem, de mégsem értem. Miért érdekes ez másnak? Nekem sem volt addig érdekes, amíg ez a valaki nem kezdte el másolgatni. Jellemző, hogy amikor átfordult a számláló, le is maradtam róla, mert egyrészt, ez "kattintásokat" számol, másrészt, meg nem mindegy?

Ezek szerint nem. Másnak nem.

Kedves Valaki!

Majd egyszer, ha nagyon ráérsz, azért megosztod velem, hogy számodra ez miért érdekes? Vagy néha szólj, hogy nehogy lemaradjak valamiről, amire én nem figyeltem.

Csak szólok, hogy ez nem verseny. Lehet, hogy az elmúlt időszakban pörögtem, mint a szerencsekerék, de ez a karácsony miatt volt, megnyugodhatsz, lassabb üzemmódra kapcsoltam!

Valahol elismerésnek veszem, hogy érdekel, hogy hányan látogatják a blogot naponta, hogy mit néznek, olvasnak rajta. Elismerés, mert, ezek szerint valami olyan történik itt, ami mást is érdekel, érdekelhet. Engem eddig ilyen mélységében nem érdekelt, Te hívtad fel rá a figyelmemet, hogy én is nézzem néha, mert ha Téged érdekel, akkor ez biztos érdekes adat.

Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet, további jó nézelődést nálam, nyugodtan kattintgass, azzal csak növeled a számláló állását!

szepy

És még valami. Ezen bejegyzés azért pont ezen a napon jelenik meg, mert 2010. január 11-én lesz a blog 40 hetes. Egészen pontosan ezen a napon tölti be eme közel sem fontos dátumot.
Gondoltam, ezzel ünneplem meg a nem blogszületésnapot.

Jól tettem? Jól. És ha nem? Kit érdekel? Engem nem.




9 megjegyzés:

Ági, aki főz írta...

Egyszerűen nem értem, hogy egyes embereknek milyen dolgokra van ideje és energiája. Nagyon unalmas kis életük lehet egyébként.

Araniel írta...

Nekem volt egy időszakom, amikor úgy kerestek rá a blogomra, hogy Gordon Ramsay gyerekei. De szinte minden nap többen is. Már írtam is egy ilyen bejegyzést, hogy aki így talál rám, az mondja már meg mi olyan érdekes van GR gyerekeiben, mert már őszintén elkezdett érdekelni, de semmi válasz. Azóta se tudom :P

dortimcsi írta...

Hát...ez kicsit furcsa. Én akkor kattintgattam néhány ember számlálójára, amikor magamnak kerestem a nekem tetszőt, megfelelőt..Mert úgy könnyebb volt:)
De hogy ezt vki kimásolja? hát...érdekes:S

lekvároskukta írta...

Már a címen is jót nevettem :))))
Amúgy tényleg elég furcsa :O

Aliz írta...

Lehet, hogy naív kérdés, de miből derült ki, hogy lemásolja valaki?

sanvito írta...

Szia !
Van un. "láthatatlan" számláló pl. a www.statcounter.com lapon.... így észre sem veszik az olvasók hogy meg vannak számlálva.... :)

Andi írta...

Nem semmi...mik vannak?!
Eszembe jutott hogy lehet hogy több mindenkijét is másolja és összehasonlítja? Vagy mi a célja, egyszerűen nem értem?

Névtelen írta...

remélem azért számolja valaki, mert akar veled kötni egy jó kis reklámszerződést. Én ezt kívánom Neked mert megérdemled a sok munkádért és lelkesedésedért, önzetlenségedért.

szepyke írta...

Ági, én sem értem, de láttam, hogy ma is sikerült lemásolni. Hiába, ami fontos, az fontos...

Araniel, nagy az Isten állatkertje...

Dortimcsi, más, ha valaki ránéz, de hogy le is másolja.. Mondjuk, ha ez érdekli, hogy tegye...

Lekvároskukta, az.

Aliz, az a kép mutatja, hogy mit másoltak az adott napon a blogról. Ezt a számlálóra kattintva látni. Naponta nézem, és minden nap másolja valaki, de tőlem, tegye...

Sanvito, köszönöm, hogy írtad!:)

Andi, egyértelműen azért, mert kiváncsi, hogy hányan jönnek ide. Gondolom. De lehet, hogy másért. Pont mindegy!

Névtelen, nagyon kedves amit írsz, köszönöm szépen, de biztos, hogy nem ezért.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...