2010. január 24., vasárnap

Öcsinek ezt kell elintéznem születésnapjára...



Az öcsém néha nagyon egyszerű dolgokat kér tőlem. Amikor először mentem Londonba, felsorolt egy csomó olyan dolgot, amiről addig én nem is hallottam, mert én a Microsoft "vonalon" mozgok, Ő viszont a Macintosh vonalhoz vonzódik... Így viszont néha/általában azt sem tudom, hogy miről beszél... Az egy dolog, hogy az azon módon működő gépeket idő volt, mire egyáltalán "kezelni" tudtam, itt a kezelés alatt azt értem, hogy mondjuk egy éppen szóló zenét fel, vagy le tudok rajta hangosítani, mert ahhoz is több alkalom kellett, hogy megtanuljam, hogy ott a "kis x" nem az, mint nálam. De már tudom!

Tehát, Öcsi felsorolt egy csomó ilyen marhaságot, illetve Bobby sapkát kért és Balisto csokit, már amennyire az csoki. Hát, mondanom sem kell, egyedül a Bobby sapkát kapta meg, mert Balistot egy darabot nem láttam, találtam sehol.

Öcsinek nemsokára születésnapja lesz, és kaptam tőle egy linket, illetve egy rövid szöveget, miszerint ezt kéri karira, vagy szülinapjára... Hogy ne maradjak megint "adósa", hogy ne legyen az, hogy megint nem azt kapja, amit kért, itt küldöm neki szeretettel, és meghajlok a kérése előtt, mert ez tényleg bámulatos.

Nagyon sokszor esem abba a hibába, hogy valamibe csak belenézek, de nem fordítok rá időt, hogy végignézzem, végigolvassam. Ha nem írja, hogy:

"nyomj rá a 720 HD gombra és tedd ki teljes kijelzőre... HANGGAL!!!!
aztán dőlj hátra...
4 és fél perc..."

tehát, ha nem írja, lehet, hogy belenézek, és tovább is lépek, mert mindig rohanok, nagyon ritkán tudok valamire ennyi időt szánni. Most viszont leültem, beállítottam 720 HD-ra, hátradőltem, és végignéztem...

Hát, ez valami csoda! Hogy hogy intézem el, születésnapodra? Nem tudom, de itt most vedd úgy, hogy kicsit a tiéd, és majd márciusban emlékeztetlek rá!


Tessék rákattintani, és megnézni úgy, ahogy az Öcsém mondta, megéri!




8 megjegyzés:

erős ildikó írta...

Ez tényleg klassz! Legyen Öcsidnek boldog szülinapja!

Lukinyuszi írta...

Ó :)

De azért be kell látnia Öcsinek, ehhez minimum Jótündérnek kell lenni.. ilyen kívánságot teljesíteni azért nem csak akarat kérdése :S
Azért én szorítok, hogy összejöjjön! :)

És ha összejön, minimum elvárása a blogos társadalomnak (azt hiszem beszélhetek mindannyiunk nevében :D), hogy egy raklap képet tessék szolgáltatni ezeken a hasábokon!!! ;)

christaylor írta...

én is, én is ilyet akarok. tesódnak jó ízlése van!
ez tényleg maga a csoda és gyönyörű és csodaszép és jajistenem ésésés....

Liza írta...

Tényleg nagyon csodálatos! Jó, hogy megnézhettem, köszi:-))

mandy tarragon írta...

Ez nagyon szép :)

szepyke írta...

Napmátka, köszönöm a nevében is, de még messze van az!:)


Lukinyuszi, maximum így kaphatja meg... Ehhez egy kisebb államadósságnak megfelelő összeg kellene... Már csak a repülőjegyre is... :)

Christaylor, ugye? Én ezt, így órákig. Ülni előtte és csak nézni.. Jáááááááj.

Liza, én is örülök, hogy átküldte, mert tényleg csodálatos!

Mandy, örülök, hogy tetszett, nekem is!:)

Makka írta...

Balistót itthon kapsz a Müller drogériákban.

Öcsédnek boldog születésnapot!

szepyke írta...

Makka, tényleg van itthon Balisto???
Jesszusom, hogy én mennyit kerestem, köszönöm!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...